Volg de match tussen SL Benfica en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

Na iets meer dan één minuut staat Club al voor een onmogelijke opdracht
3
Geen doelpunt! De VAR keurt het doelpunt af.

7
Sowah begint de klungelen achteraan en bijna staat Benfica op voorsprong. Mignolet is gelukkig alert aan het keepen
11
Benfica wil het snel afmaken
De Portugezen zijn Club Brugge aan het pijn doen
14
Mignolet is sneller
Voorlopig de speler van Club Brugge die al het meest de bal heeft geraakt... Met zijn tweede interceptie voorkomt hij een doelpunt van Benfica

Vanaken ziet zijn vrije trap in de muur belanden
Vlak buiten het strafschopgebied krijgt Club Brugge een vrije trap, maar Vanaken kan niet profiteren en ziet zijn schot in de muur belanden.
35
De vierde hoekschop voor Club levert niets op
Club Brugge leidt in het aantal hoekschoppen, maar kan deze voorlopig niet verzilveren
38

Goal
Doelpunt van Rafa Silva (Goncalo Matias Ramos)
Prachtige aanval van Benfica die begon op de eigen helft. De bal komt bij Rafa Silva en die kapt Nielsen en Mechele uit en schiet buitenkant voet onhoudbaar binnen.
43
 Gele kaart voor Abakar Sylla

45
Grimaldo met de vrije trap, maar geen probleem voor Mignolet
45+2

Goal
Doelpunt van Goncalo Matias Ramos (João Mário)
Op slag van rust telt Ramos Club Brugge helemaal uit. Met een knappe beweging in de 16 meter verschalkt hij de verdediging en Mignolet. Een onmogelijke opdracht voor Club met nog 45 minuten op de klok.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Goal
Doelpunt van Goncalo Matias Ramos (Alejandro Grimaldo García)
Het begint een pijnlijke avond te worden voor Club Brugge want Ramos maakt zijn tweede en zo staat het 3-0
61
Tweemaal Nielsen
Nielsen komt tweemaal tot een schot. Het eerste wordt afgeblokt en het tweede gaat ver over

Bijna weer Ramos
Ramos krijgt de bal in de kleine rechthoek en probeert hem nog goed te raken met zijn knie. Gelukkig voor Club staat Mignolet op de juiste plaats en kan hij de bal gemakkelijk klemmen
66
Goede aanval van Club Brugge
Eindelijk werd er ruimte gevonden in de verdediging, maar de voorzet van Buchanan vindt een Portugees been in plaats van een Brugse voet