duiDuitsland
belBelgië
Datum: 11/10/2011 19:00
Competitie: EK Kwalificatie
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Allianz Arena
Duivels op zoek naar mirakel met Ogunjimi als diepe spits
Fabian Morren
| 0 reacties
Duivels op zoek naar mirakel met Ogunjimi als diepe spits
Foto: © SC

Vanavond hoopt heel België op een mirakel. 101 jaar is het geleden dat de Rode Duivels nog eens wonnen in Duitsland. Straks moet het bingo zijn.

Duitsland is ongenaakbaar en won al alle duels in zijn groep. Toch moeten de Belgen hopen op een wat mindere dag van de Duitsers en zelf buitengewoon goed zijn. Kan dat? Dat weten we omstreeks 20.45 uur. Vergis u niet: de wedstrijd begint wat ongewoon om 19 uur. We zouden niet willen dat u uw televisietoestel te laat aanzet.

Wanneer halen de Belgen alsnog de barrages?
- Bij winst op Duitsland
- Bij een gelijkspel als Turkije niet wint van Azerbeidzjan
- Bij verlies als Turkije ook verliest van Azerbeidzjan

Bij gelijk aantal punten als Turkije gaan de Turken naar de barrages. Dit omdat Turkije onderling een beter resultaat haalde.

België moet het vanavond stellen zonder de geblesseerde Igor De Camargo. Daniel Van Buyten is dan weer geschorst. Eden Hazard is niet helemaal fit maar verschijnt allicht toch aan de aftrap. Het is nog koffiedik kijken wie vanavond als diepe spits speelt. Mogelijk is dat Marvin Ogunjimi, maar Leekens kan ook voor Moussa Dembélé kiezen. Ook Dries Mertens lijkt nog niet zeker van een basisplaats straks.

Bij de Duitsers ontbreken Klose en Götze. Schweinsteiger en Boateng zijn twijfelachtig. Vooral het wegvallen van Schweinsteiger zou goed nieuws zijn voor de Rode Duivels. Hij is immers één van de absolute sterkhouders in het Duitse elftal.

UPDATE 18:05: De Belgen beginnen met Ogunjimi als diepe spits. Dries Mertens verhuist naar de bank, Dembélé blijft in het elftal. Bij de Duitsers ontbreekt Schweinsteiger. Mesut Özil speelt wel.

Volg het vanaf 19 uur live bij ons!

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Duitsland is favoriet. Een gokje op België daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Duitsland de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 201 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van België wint u maar liefst 1125 euro.

Meer nieuws

EK Kwalificatie