Speeldag: Ronde 1 (R)
Stadion: Estadio de El Sadar
Osasuna niet voorbij Rennes
Tonnelier Caroline

Osasuna is er niet in geslaagd de 3-1 nederlaag in Rennes ongedaan te maken.  De ploeg uit Pamplona kwam niet verder dan een scoreloos gelijkspel en ziet het Europees avontuur al na twee wedstrijden eindigen.

De Fransen waren duidelijk naar Spanje gereisd met als enige doelstelling de nul op het bord te houden.  Coach Boloni koos voor een 4-1-4-1 opstelling en liet Frei zelfs op de bank starten.  Osasuna had constant het overwicht, maar vond geen gaatje in de bezoekende muur.  In een saaie eerste helft slaagde de thuisploeg er niet in ook maar één doelkans af te dwingen. De enige mogelijkheden vielen zelfs aan de overkant.  Utaka en Didot konden de voorzetten van Monterrubio echter niet tegen de netten werken.

De thuisploeg zorgde in het begin van de eerste helft wél onmiddellijk voor doelgevaar.  De eerste kans van Webó werd echter gered door doelman Isaksson en zijn tweede poging een minuut later strandde op de paal.  Rennes dreigde op de tegenaanval via Monterrubio en Didot, maar ook de Fransen kwamen niet tot scoren.  In de slotfase kwam Osasuna nog dicht bij de overwinning via Moha en Cuéllar.  Het mocht echter niet zijn voor de Spanjaarden, die over twee wedstrijden duidelijk hun meerdere moesten erkennen in Rennes.