cluClub Brugge
hanHannover 96
Datum: 23/02/2012 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: 1/16 Finales (T)
Stadion: Jan Breydel
Live Daum verkiest Meunier boven Lestienne
Tomas Taecke
| 0 reacties
Daum verkiest Meunier boven Lestienne
Foto: © SC

Club Brugge wil vanavond kost wat kost doorstoten naar de achtste finales van de Europa League. Eens het voorbij Hannover geraakt, wacht er mogelijk een prachtig tweeluik tegen Standard.

Club Brugge moet vanavond in eigen huis een 2-1-achterstand tegen het Duitse Hannover goedmaken wil het zich kwalificeren voor de achtste finales. In die volgende ronde wacht, in geval van kwalificatie tegen Krakau, de Waalse reeksgenoot van blauw-zwart die even reikhalzend uitkijkt naar een onderlinge confrontatie op Europees niveau.

Terwijl Hannover-coach Slomka enkel de geschorste aanvoerder Steven Cherundolo mist, heeft Daum meer sleutelwerk te verrichten. Ryan Donk is geelgeschorst en het verhaal van Fredrik Stenman kent u ondertussen. Michael Almeback en Tom Hogli krijgen een nieuwe kans achterin. Slechts één verrassing in de basiself van blauw-zwart: Thomas Meunier komt in de basis ten koste van Maxime Lestienne.

Verder zijn Vadis, Blondel, D'Hoest en Van Gijseghem nog steeds geblesseerd. Jorgacevic en Bakenga werden niet in de Europese selectie opgenomen.  Hannover recupereert Abdellaoue, die vorige week in de heenwedstrijd nog uitviel.

De wedstrijd vangt aan om 19u en is LIVE op onze website te volgen!

Opstellingen:

Club Brugge: Kujovic, Hogli, Hoefkens, Almeback, Figueras, Vazquez, Zimling, Refaelov, Van Acker, Akpala, Meunier

Hannover 96: Zieler, Chahed, Eggimann, Pogatetz, Pander, Schmiedebach, Pinto, Schlaudraff, Diouf, Abdellaoue, Stindl

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd? Club Brugge is favoriet. Een gokje op Hannover daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis. Steekt Club Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 375 euro bij een gok van 150 euro. Wint  Hannover, dan strijkt u  420 euro op.

Meer nieuws