staStandard
Wisla Krakow
Datum: 23/02/2012 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: 1/16 Finales (T)
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Standard met Belhocine tegen Wisla Krakow
Fabian Morren
| 0 reacties
Standard met Belhocine tegen Wisla Krakow
Foto: © SC

Standard speelt vanavond voor een plek in de achtste finales tegen Wisla Krakow. Met de 1-1 uit de heenwedstrijd verzekerden de Rouches zich van een goede uitgangspositie.

Of dat volstaan voor de kwalificatie, moet straks blijken. Standard verloor in de competitie met 4-2 bij Zulte Waregem én werd opgeschrikt door het overlijden van Guy Namurois. Vanavond brengen de Rouches dan ook een hulde aan de fysiek trainer.

Bij winst van Standard én Club Brugge gaan we naar een tweede Belgisch duel in Europa ooit. Eerder gebeurde dat al in 1989 tussen KV Mechelen en Anderlecht. Beide teams kunnen straks dus geschiedenis schrijven.

Standard-coach José Riga kan nog steeds geen beroep doen op Seijas, Van Damme, Mujangi-Bia, Gonzalez en Buzaglo. De wedstrijd begint straks al om 19 uur.

Ploegopstellingen:
Standard: Bolat, Goreux, Felipe, Ciman, Gershon, Gakpé, Bjarnason, Buyens, Pocognoli, Cyriac, Tchité

Wisla Krakow: Pareiko, Jovanovic, Bunoza, Chavez, Junior, Diaz, Wilk, Nunez, Iliev, Garqula, Genkov

Wat denkt Bwin over de wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje bij BWIN op Wisla Krakow daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 162 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Wisla Krakow win je 550 euro

Meer nieuws