Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Vicenté Calderon
Courtois en Atlético slepen zich voorbij Hannover
Tomas Taecke

Atlético Madrid heeft Hannover met het kleinste verschil verslagen (2-1). Diouf, die tegen Standard en Club Brugge scoorde, nam ditmaal ook Thibaut Courtois te grazen.

Na slechts negen minuten was de club van Thibaut Courtois al aan het feest. Falcao bezorgde de Colchoneros een vroege voorsprong. Atlético was baas maar kreeg op de tegenaanval uit het niets een doelpunt binnen. Stindl zette goed voor op Diouf, die de bal voorbij Courtois gleed.

Onze nationale doelman ging nog één keer goed plat op een poging van Diouf, die eerder ook Standard en Club Brugge pijn deed. In de absolute slotfase van de wedstrijd hield Atlético toch nog de zege thuis. Salvio bezorgde zijn club in de voorlaatste minuut een nieuwe Europese thuisoverwinning.