cluClub Brugge
zesZestafoni
1-0
2-0
Datum: 25/08/2011 20:30
Competitie: Europa League
Speeldag: Vierde voorronde (Terug)
Stadion: Jan Breydel
Live Druk ligt op Brugse schouders
Jarryd Naegels
| 0 reacties
Druk ligt op Brugse schouders
Foto: © SC

Het is van moeten vanavond voor Club Brugge. De West-Vlamingen zijn ervan overtuigd dat Zestafoni geen probleem zal vormen richting de poulefase van de Europa League.

Trainer Adrie Koster weet dat Club torenhoog favoriet is. Tegen het Georgische Zestafoni mogen de Bruggelingen niet falen. "Als je van deze teams niet kan winnen, heb je niets te zoeken in de Europa League", weet de trainer van blauw-zwart.

Als het even kan, wil Club vanavond doorstoten met mooi voetbal. "De manier waarop is belangrijk. We zullen niet speculeren op een 0-0, maar we gaan voluit om te scoren."

"We moeten onze goede momenten langer aanhouden", beseft Koster de problemen. "Vergeet niet dat we een nieuwe groep hebben. Uitschakeling zou een echte domper zijn. Toch mogen we hen niet onderschatten. Ze hebben niets te verliezen en kregen extra rust het voorbije weekend."

Kapitein Carl Hoefkens weet ook dat Club absoluut moet winnen vanavond. "We zijn klaar om ons eerste doel van het seizoen te halen", knikt hij. "We moeten gewoon ons eigen spel spelen." Ten slotte kreeg hij ook nog een vraag over Victor Vazquez. "Zijn honger is heel groot. Hopelijk scoort hij twee keer en geeft hij nog eens een hoop assists."

Tom Högli speelt vanavond wellicht op de linksachter. Vleminckx, Stenman, Kujovic, Van Gijseghem en Blondel zijn geblesseerd. U kan de wedstrijd live volgen op uw favoriete voetbalwebsite.

Club Brugge: Coosemans, Hoefkens, Donk, Almeback, Hogli, Zimling, Odjidja, Vazquez, Dirar, Akpala en Refaelov
Zestafoni: Kvaskhvadze, Oniani, Kobakhidze, Aladashvili, Gelashvili, Dzaria, Dvali, Grigalashvili, Gorgiashvili, Eliava en Aptsiau

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje op Zestafoni daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt Club Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 192 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Zestafoni wint u 1275  euro.

Meer nieuws