gnkKRC Genk
basFC Basel
Datum: 06/12/2012 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Luminus Arena
Live Vossen out, Barda en De Ceulaer starten
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Vossen out, Barda en De Ceulaer starten
Foto: © SC

Mario Been brengt tegen FC Basel een pak nieuwe spelers aan de aftrap. Jelle Vossen viel tijdens de opwarming geblesseerd uit en wordt vervangen door Glynor Plet.

De Genkse coach laat er geen twijfel over bestaan. Hij wil vol voor de overwinning gaan in de Cristal Arena. Toch volstaat een gelijkspel voor groepswinst en een haalbare tegenstander in de volgende ronde. Hoewel Been geen voorstander is van roteren, zal hij dat tegen Basel wel doen.

Enkele spelers krijgen straks de kans om zich in de gunst van hun coach te spelen. Zo mag David Hubert, na Lokeren, opnieuw aan de aftrap komen. Ook Laszlo Köteles mag voor het eerst sinds lang nog eens plaatsnemen onder de lat en Benji De Ceulaer blijkt voldoende hersteld van zijn blessure en begint aan de wedstrijd. Door deze wissels krijgen naar alle waarschijnlijkheid Tshimanga, Gorius, Monrose en Buffel rust.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

RC Genk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Basel daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat RC Genk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 295 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Basel strijkt u 310 euro op.

Meer nieuws