sevSevilla
benSL Benfica

Sevilla - SL Benfica (Europa League 2013/2014)

Wedstrijd van Finale uit de Europa League 2013/2014 tussen Sevilla en SL Benfica.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
120+12
Gameiro snoeihard in de kruising, Sevilla pakt Europa League
En het is 4-2 voor Sevilla. Gameiro knalde de bal snoeihard in de kruising en zorgt zo voor de beslissing.
120+11
3-2 Luisao, beslissing nu voor Sevilla?
En 3-2 dankzij Luisao. Nu kan de beslissing wel vallen!
120+10
Koke 3-1
Boeken toe voor Benfica? Koke knalt de goal bijna aan gruizelementen: 3-1!
120+9
Beto pakt er weer eentje
Het blijft 2-1 voor Sevilla, want Beto heeft voor de tweede keer een strafschop te pakken.
120+8
Sevilla 2-1
M'Bia zonder problemen, 2-1 Sevilla.
120+7
Cardoso mist, Beto pakt
De eerste misser van de dag is van Cardoso, Sevilla heeft nu de beste papieren.
120+6
1-1 Bacca
Carlos Bacca met een pegel in het dak van het doel: 1-1.
120+5
1-0 Benfica
Loepzuivere bal van Lima in het hoekje.
120+4
Strafschoppen moeten oordeel vellen
We gaan naar de loterij van de strafschoppen. Wie wint de Europa League?
120+3
Einde! Tijd voor strafschoppen dus!
120+2

offsite
Plots nog een kans voor Sevilla, met Bacca op de grond. Maar afgefloten voor buitenspel. Het lijkt ons sterk dat Bacca nog een strafschop zal kunnen nemen!
120+1
Twee minuten extra tijd nog in Turijn. Nog 100 seconden afzien en dan strafschoppen dus.
120
Hoofdrolspeler in deze tweede verlenging is de heer kramp. Iedereen heeft stilaan last van deze gesel.
119
Vervangen Osvaldo Nicolas Fabián Gaitán
Ingevallen Ivan Ricardo Neves Abreu Cavaleiro

117
Even controle van Sevilla, maar M'Bia knalt dan plots van heel ver naast. Weg kans. Aan de overkant haalt Lima nog eens de achterlijn, maar de voorzet is niet goed genoeg.
115
Bacca ligt met krampen op de grond, terwijl Gomez aan de overkant ver naast knalt.
113
Nagelbijten is het nog steeds, maar we lijken toch af te stevenen op strafschoppen. Iedereen is vermoeid, de snedigheid is wat weg.
110
Vervangen Vitolo
Ingevallen Diogo Figueiras

110
Een voorzet-schot gaat in het zijnet. Bacca stond nochtans klaar om binnen te tikken.
107
Een uithaal van Gomez, maar kilometers over.
105
In de eerste verlenging komt er een minuutje bij. Het blijft wachten op doelpunten!
104
Vervangen Marko Marin
Ingevallen Kevin Gameiro

102
Bacca met dé kans, maar hij knalt de bal met de buitenkant van de voet net naast de kruising.

85
Garay kopt een hoekschop net over. Benfica probeert nog in de laatste vijf minuten
84
Fantastisch schot van Lima, maar even fantastisch gered door Beto
78
Vervangen Jose Antonio Reyes
Ingevallen Marko Marin

72
Benfica steekt zijn neus nog eens aan het venster. Lima kan echter niet doorzetten
67
Na het furieuze begin van Benfica, neemt Sevilla de wedstrijd weer in handen. De Spanjaarden blijven drukken
60
De wedstrijd ligt helemaal open, in een minuut tijd zowel doelgevaar voor Benfica als voor Sevilla
56
Benfica claimt een strafschop. Maar die werd hen onterecht afgenomen
55
Daar is Reyes opnieuw. Hij schiet van ver, maar recht op de doelman
53
Het is de beurt aan Sevilla. Rakitic stuurt Reyes het straatje in, maar de Spanjaard schiet nipt naast
52
Benfica schakelt een versnelling hoger, maar een voorzet belandt bij Beto
49
Lima krijgt een bijzonder grote kans op 0-1. Hij komt alleen voor Beto, maar Pareja zit er nog net tussen. Nog niet gedaan, ook bij de herneming mag Rodrigo opnieuw proberen. Weer Pareja redt de meubelen voor Sevilla
48
Bacca neemt de bal goed aan en probeert zich voorbij Garay te werken. De Argentijn staat echter goed
46
De tweede helft is begonnen. Wie pakt de hoofdprijs? Aan sfeer en beleving in ieder geval geen gebrek. De fans maken er een groot feest van

Rust
Sevilla - SL Benfica: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+2
Gaitan gaat met de bal op stap. Fazio veegt de bal nog net op tijd van voor zijn voeten weg. Benfica claimt een strafschop, maar krijgt ze niet. 0-0 aan de rust
45
Maxi Pereira krijgt de kans op de 0-1. Doelman Beto staat echter in de weg
44
Uitstekende aanval van Benfica. Rodrigo legt voor, maar niemand kan aan de bal
36
Linksachter Moreno probeert het met een schot van op afstand. Maar hij schoot recht op de doelman.