Datum: 03/10/2013 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Borås Arena
Doelpunt voor Elfsborg
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Doelpunt voor Elfsborg
Foto: © SC

Het gaat Standard voor de wind in de competitie: 27 op 27. Enkel in Europa is er een klein smetje op het blazoen door een thuisnederlaag tegen Esbjerg. Tegen Elsfborg moet Luzon het Europees blazoen oppoetsen en de kansen op een Europese lente gaaf houden.

Elfsborg ging op speeldag 1 zwaar onderuit tegen Salzburg: 4-0. De Zweden zullen dus ook op zoek zijn naar eerherstel en weten dat ze ook moeten winnen als ze nog een kans willen hebben op een Europese lente. Toch moeten de Luikenaars vanavond gewoon in staat zijn om te winnen.

Naar goede verwachting zal Luzon vanavond ook wel weer roteren in vergelijking met de vorige wedstrijden. Wie precies speelt, weet je pas 100% zeker als ze op het veld staan. Bovendien wacht op zondag een verplaatsing naar de Gaverbeek, mogelijk een eerste echte test voor het maximum van de Rouches. Twee belangrijke duels binnen drie dagen dus voor de spelers uit Luik. 

Selectie Standard: Kawashima, Thuram, Moris, Opare, Stam, Ciman, Kanu, Arslanagic, Van Damme, Vainqueur, Buyens, Cisse, Öztürk, Carcela, Bia, Mpoku, Ezekiel, Batshuayi et Reza.

Zorgt Batshuayi vanavond terug voor de goals?

Batshuayi speelt op een topniveau in België. Kan hij het ook in Europa? Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 540 euro op bij twee goals van de prijsschutter. En een hattrick? 1620 euro! Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws