Volg de match tussen Rubin Kazan en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Kan Zulte Waregem punten pakken in Kazan? Of neemt groepsfavoriet Rubin Kazan de maat van de troepen van Dury?
Rubin Kazan - Zulte Waregem: 0-0
1
We zijn er aan begonnen in Kazan.
5
Het meeste balbezit is voorlopig voor de thuisploeg, maar zonder echt groot gevaar tot op heden.
7
Nacho met een schot, maar Bossut kan al bij al makkelijk klemmen.
13
Nog steeds druk van de thuisploeg, maar echt gevaarlijk zijn ze nog niet geweest. Essevee houdt voorlopig goed stand.
14
Balverlies Malanda, maar D'Haene haalt de angel eruit.
15
Abisov glipt er tussen, maar De fauw kan met een goede tackle in corner werken.
16
Counter Essevee. Hazard vertrekt op links en steekt dan naar Habibou op rechts. Het schot zeilt over.
22
Zulte Waregem krijgt een vrije trap van een leuke plaats, misschien net niet centraal genoeg. Geen kaart voor het handspel.
23
Ingestudeerd nummertje naar Conté, maar de scheidsrechter staat wat in de weg. Jammer, in het pak.
25
 Gele kaart voor Ibrahima Sory Conté

27
Twee hete standjes nu voor de kooi van Bossut, maar Abisov en Karadeniz doen er niet veel mee.
31
Schot Ryazantsev, maar net naast de kooi van Bossut. De druk wordt wel groter.
37
M'Vila met een gevaarlijke schuiver, Bossut ligt goed neer.
41
We kabbelen al naar het einde van de eerste helft. Zulte Waregem had weinig moeite tot op heden met Rubin Kazan.
44
Conté kreeg een bal in de edele delen en moet daar even van bekomen.
45
Nog een schotje voorlangs van de thuisploeg, maar we gaan vermoedelijk rusten met 0-0.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
18:49
We gaan rusten met een 0-0 stand. Zulte Waregem zal daar blijer mee zijn dan de thuisploeg, dat nog niets wist te forceren.
19:03
Geen wissels tijdens de rust. De 22 zelfde spelers staan klaar.
47
We zijn er terug aan begonnen in Kazan.
50
De thuisploeg begint sterker aan de tweede helft. Goede mogelijkheid, over door Karadeniz.
53
Marcano met een poging, maar Bossut kan in corner werken.
54
Kopbal van de thuisploeg, maar over doel.
56
Marcano opnieuw gevaarlijk, maar Bossut kan de bal tussen zijn benen plukken.
59
Hier komt Zulte Waregem goed weg. Tot drie keer toe knalt iemand richting doel, zonder erg. Bossut kan niet klemmen, gevaarlijk.
59

Goal
Doelpunt van Frédéric Duplus (Gökdeniz Karadeniz)
Marcano tikt een corner voorbij Bossut via Duplus, Zulte Waregem heeft nog een halfuur om dit recht te zetten.
62
Naessens zet wat volk in de wind, maar kan nergens heen.
62
Vervangen Ruslan Mukhametshin
Ingevallen Aleksandr Prudnikov

65
Schot van Ryazantsev voorlangs.
69
Caceres en Sylla warmen zich op. Wie gaat Dury er af nemen?

73
Naessens tot bij Sylla, maar die trapt half naast de bal. Goede mogelijkheid op de gelijkmaker, want ook Skúlason stond nog vrij.
73

Goal
Doelpunt van Roman Eremenko (Gökdeniz Karadeniz)

74
Boeken toe voor Essevee
Zulte Waregem krijgt de 2-0 om de oren van Eremenko, na een goed uitgespeelde aanval. Dit wordt moeilijk voor Essevee!
74
Vervangen Ruslan Abisov
Ingevallen Chris Mavinga

76
Misverstandje achterin bij Kazan, maar de bezoekers kunnen niet profiteren.
77
Vervangen Gökdeniz Karadeniz
Ingevallen Dmitri Torbinski

79
Hazard loopt zich vast op een Russische muur, de tegenaanval wordt opgezet, maar de pass is gelukkig voor Essevee niet goed genoeg.
81

Goal
Doelpunt van Aleksandr Ryazantsev (Bebars Natcho)

82
 Gele kaart voor Thorgan Hazard

84
Vervangen Thorgan Hazard
Ingevallen Mamatou N'Diaye

89
De wedstrijd kabbelt naar zijn einde, Zulte Waregem heeft het onderspit moeten delven na de rust.
89

Goal
Doelpunt van Bebars Natcho

90+1
Bittere pil voor Essevee: 4-0
Het staat ondertussen 4-0, een zware dobber voor de bezoekers.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
19:51
Essevee ging zwaar onderuit na de rust, nadat het in de eerste helft moedig stand hield.