Datum: 07/11/2013 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Gerhard Hanappi Stadion
Genk maakt gelijk
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Genk maakt gelijk
Foto: © SC

Racing Genk trekt op de vierde speeldag in de Europa Leage richting Oostenrijk voor de wedstrijd tegen Rapid Wien. Op de vorige speeldag speelden beide ploegen nog 1-1 gelijk. Mits een overwinning staan Jelle Vossen en co met anderhalf been in de volgende ronde.

Het gaat Racing Genk voor de wind. In de competitie draaien de Limburgers op volle toeren. Hun laatste verlieswedstrijd dateert al van 17 augustus tegen Sporting Lokeren. Momenteel bezetten ze een tweede plaats op amper een punt van Standard.

Ook in de Europa League is Genk goed op dreef. Met overwinningen tegen Dynamo Kiev en FC Thun en een gelijkspel tegen Rapid Wien staan de Limburgers op kop in groep G. Racing Genk zal in Oostenrijk wel nog geen beroep kunnen doen op Monrose, Mboyo en Muzaqi. Alle drie liggen ze nog in de lappenmand.

Rapid Wien is na een moeilijk seizoensbegin ook goed bezig. In de Oostenrijkse Bündesliga staan de groenhemden op een derde plaats, op elf punten van de ongenaakbare leider Red Bull Salzburg en op een puntje van Ried.

Voor zijn thuiswedstrijden in de Europa League wijkt Rapid Wien uit naar het grotere Ernst Happelstadion. Zo’n 30 à 35.000 toeschouwers zullen Genk alvast een warm welkom heten.

Pakt Racing Genk zijn derde driepunter op het Europese toneel?

Dan kan een gokje van 60 euro bij Unibet je meteen een smak geld opleveren. Een overwinning van Genk levert je in dat geval 198 euro op. Geloof je eerder in een gelijkspel? Dan kan je 204 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws