Datum: 19/02/2015 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: 1/16 Finales (H)
Stadion: Aalborg Stadion
Club Brugge mag niet falen in Denemarken
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Club Brugge mag niet falen in Denemarken
Foto: © Photonews

Club Brugge gaat vanavond bij Aalborg BK op zoek naar een goede uitgangspositie in de Europa League. Michel Preud'homme liet dan wel meermaals optekenen dat blauw-zwart op het Europees toneel geen prijs zal pakken, maar dat wil niets zeggen.

Aalborg Boldspilklub. Huidig nummer zes van de Deense Superligaen, spelend in de kleine Nordjyske Arena en bezig aan een grijs seizoen. Met andere woorden: het wordt geen grootse Europese avond in het noorden van Denemarken. 

Michel Preud'homme probeert de druk dan wel af te houden, maar eigenlijk mag Club Brugge niet falen. De West-Vlamingen stuurden dit seizoen Brøndby IF en FC Kopenhagen al wandelen. 

"We moeten niet overdrijven", was Michel Preud'homme toch optimistisch. "De wedstrijd tegen Aalborg is niet moeilijker dan de partijen tegen Brøndby of Kopenhagen. En we zijn hier nu toch, hé."

De Luikenaar liet overigens al in zijn kaarten kijken. Victor Vazquez sukkelt met knieproblemen en zal zeker niet starten. José Izquierdo (knieblessure, nvdr.) en Laurens De Bock (ziek, nvdr.) bleven zelfs achter in Brugge.

Pakt blauw-zwart gewoon de volle buit in Denemarken? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 129 euro op. Denk je eerder dat Aalborg er in zal slagen om Club Brugge zonder punten op het vliegtuig huiswaarts te zetten. Dan mag je 210 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig

Meer nieuws

Europa League

 Halve Finales (H)