Datum: 10/12/2015 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: SAS Arena
Club Brugge moet winnen in Denemarken om Europese kwalificatie af te dwingen
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

FC Midtjylland - Club Brugge

Club Brugge moet winnen in Denemarken om Europese kwalificatie af te dwingen
Foto: © photonews

De taak van Club Brugge is vanavond heel simpel: er moet gewonnen worden om de knock-outfase van de Europa League te bereiken. "En dat is ook het doel", klinkt het in koor.

KAA Gent verzekerde zich gisteren al van een Europese overwintering. Vanavond kunnen RSC Anderlecht en Club Brugge het feestje compleet maken. 

De West-Vlamingen moeten daarvoor winnen bij FC Midtjylland. Bij elk ander scenario is het Europese avontuur voorbij. "En dan zijn er minder speelminuten en kansen voor de spelers", was Michel Preud'homme enkele weken geleden al duidelijk."

Club Brugge verloor enkele weken geleden op eigen bodem nog met 1-3 van FC Midtjylland, maar inmiddels zijn de rollen omgedraaid. Blauw-zwart is op dreef, terwijl de Denen het iets moeilijker hebben. 

Bovendien reist Club met een quasi fitte kern naar Noord-Europa. Enkel Laurens De Bock en Bernie Ibini-Isei liggen nog in de lappenmand. 

Gaat blauw-zwart winnen in Denemarken? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 144 euro op. Zet je liever je geld op Ulvene? Dan mag je 174 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

Europa League