Speeldag: Tweede voorronde (Terug)

Herbeleef Viitorul Constanta - KAA Gent (Europa League )

Volg de match tussen Viitorul Constanta en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 108 reacties...

Om 17u neemt AA Gent het in Roemenië op tegen Viitorul in het kader van de tweede voorronde van de Europa League. De Buffalo's verdedigen een 6-3 overwinning uit de heenwedstrijd.
1
Viitorul Constanta-KAA Gent: 0-0
5
Viitorul probeert de wedstrijd meteen in handen te nemen. Lustig en Ngadeu ruimen een tweede keer eenvoudig op.
10
Matan trapt een eerste keer op doel voor de Roemenen. Kaminski gaat goed plat en pakt zonder al te veel problemen.
12
Situatie: nog even herhalen. AA Gent won de heenwedstrijd met 6-3 en staat er dus erg goed voor. Viitorul moet minstens drie keer scoren om zich te plaatsen voor de volgende (voor)ronde. Met 3-0,4-1 of 5-2 zijn de Roemenen geplaatst dankzij hun doelpunten op verplaatsing.
15
 Gele kaart voor Vlad Alexandru Achim

16
Bijna 1-0 voor Viitorul
Eén minuut na zijn gele kaart, werkt Achim de openingsgoal voorbij Kaminski. Gelukkig gaat het feestje niet door: de goal wordt afgekeurd voor buitenspel.
19
Viitorul duwt door, maar 0-0 blijft op het bord staan
Viitorul lijkt sinds de afgekeurde goal meer in eigen kansen te geloven. De Roemenen duwen door, maar de 0-0 blijft voorlopig op het bord staan.
21
Halverwege de eerste helft krijgt de thuisploeg een hoekschop. De bal wordt eenvoudig weggewerkt. De tijd tikt (nu al) weg in het voordeel van de Buffalo's.
28
De Roemenen proberen wel, maar slagen er amper in om Gent te verontrusten. Nu kan Kaminski eenvoudig plukken.
32
AA Gent verzamelt nu toch een paar kansjes na een vlotte combinatie. David kan voorzetten, maar vindt Yaremchuk niet voor doel.
38

Goal
Doelpunt van Roman Yaremchuk (Onbekend Onbekend)
Veel werk heeft de thuisdoelman nog niet gekregen, maar hij moet zich nu wel omdraaien. Na een rommelige fase valt de bal voor de voeten van Yaremchuk, die de bal knap in het zijnet legt. 0-1. Het ziet er heel erg goed uit voor de Buffalo's.
43
Viitorul is van slag na openingstreffer Yaremchuk
Viitorul weet even niet meer van welk hout pijlen maken na de 0-1 van Gent. Maken de Buffalo's het nog voor de rust helemaal af?

Scheidsrechter
Rust
Viitorul Constanta - KAA Gent: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
17:49
AA Gent duikt met een voorsprong de rust in en kan kwalificatie al ruiken
Gent heeft de schaapjes halverwege al op het droge tegen Viitorul. De Buffalo's gaan met 0-1 de rust in na een doelpunt van Yaremchuk. Viitorul probeerde wel, maar Gent stond goed te verdedigen en kwam amper in de problemen. Op een afgekeurde goal van Achim na.
46
Bal rolt opnieuw: kan Viitorul nog voor een mirakel zorgen?
De tweede helft is op gang gefloten. Kan Viitorul snel (een paar keer) scoren en er opnieuw een wedstrijd van maken of kan Gent naar de kwalificatie slaapwandelen?
47
Meteen een lichte strafschop voor Viitorul!
Viitorul krijgt vroeg in de tweede helft een strafschop na een lichte overtreding van Asare
47

Goal
Doelpunt van Gabriel Cristian Iancu (Penalty)
Iancu zet de strafschop zelf om. 1-1. Viitorul heeft nog minstens drie doelpunten nodig om zich te plaatsen. Gent hoeft zich dus nog niet al te veel zorgen te maken.
52
Viitorul gaat op zoek naar voorsprong
De thuisploeg heeft vertrouwen getankt uit de vroege gelijkmaker en probeert op enthousiasme een versnelling hoger te schakelen. Enkel een snelle 2-1 kan er opnieuw écht een wedstrijd van maken.

60
Opnieuw strafschop voor Viitorul! De thuisploeg krijgt een tweede lichte strafschop nadat de bal onvrijwillig tegen de arm van Odjidja gaat
61

Goal
Tweede betwistbare strafschop voor de thuisploeg, tweede doelpunt voor Iancu. Zo staat Viitorul plots op voorsprong. 2-1.
62
Vervangen Andrei Viorel Artean
Ingevallen Eric De Oliveira Pereira

66
AA Gent moet dringend beginnen voetballen als het zichzelf niet in de problemen wil brengen. Dat verklaarde coach Thorup ook in de aanloop naar deze wedstrijd.
69
De Roemeense storm lijkt wat te gaan liggen. Gent moet nog een slordige twintig minuten overleven.