Datum: 15/10/2013 20:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 10
GROEP E: IJsland kan geschiedenis schrijven - LIVE
GROEP E: IJsland kan geschiedenis schrijven - LIVE
Foto: © SC

In groep E kan IJsland geschiedenis schrijven. Als groepswinnaar Zwitserland een handje helpt stijgen de kansen voor de eilandbewoners.

Zwitserland is sinds vrijdag zeker van het WK en neemt het vanavond op tegen Slovenië. Als ze winnen, dan ligt Slovenië er al zeker uit en is de tweede plaats 100% zeker voor de IJslanders. Dat zou een uniek gegeven zijn voor Gudjhohnsen, Skúlason en de andere spelers van het nationale elftal. Dan komen ze namelijk op twee wedstrijden van het WK.

Om zeker te zijn van de barrages is winst in Noorwegen voldoende. Dat zou een heuglijk moment zijn voor de IJslanders. Voor Noorwegen hoeft het niet meer, sinds vrijdag zijn zij zeker uitgeschakeld voor deelname aan barrages of meer. 

U kan via onze partner de strijd om de twee plek helemaal live volgen. IJsland op de drempel van historie of toch nog Slovenië?

De wedstrijden:

Cyprus - Albanië 18u
Zwitserland - Slovenië 20u - Live op Unibet TV
Noorwegen - IJsland 20u - Live op Unibet TV

Kan IJsland naar het WK?

Kan IJsland naar het WK? Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 164 euro op bij winst van Zwitserland. Een overwinning van Noorwegen kan dan weer tot 192 euro opleveren. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)