oekOekraïne
engEngeland
Datum: 10/09/2013 20:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 10
GROEP H: Oekraïne - Engeland op scherpst van de snee
GROEP H: Oekraïne - Engeland op scherpst van de snee
Foto: © SC

In groep H is er vanavond een klepper pur sang te bekijken. Engeland gaat op bezoek bij Oekraïne op zoek naar een overwinning die het land dicht bij het WK kan brengen.

Doordat Montenegro tegen Polen punten liet vrijdag, staat Engeland terug op kop in de poule. Montenegro heeft wel evenveel punten en Oekraïne als derde amper een puntje minder. Het belang van de wedstrijd Oekraïne - Engeland is dus groot.

Bovendien hebben de Oost-Europeanen vrijdag laten zien in vorm te zitten: 9-0 tegen zwakke broertje San Marino, dat nu overigens tegen Polen speelt.

Roy Hodgson, de bondscoach van de Engelse nationale ploeg, was alvast duidelijk dat dit een belangrijke match is: "We staan aan de vooravond van een bekerfinale. We kunnen beide groepswinnaar worden, dus dit is een heel belangrijk duel", aldus Hodgson op een persconferentie.

De wedstrijden:

Oekraïne - Engeland 20.45 uur - live op Unibet TV
San Marino - Polen 20.45 uur - live op Unibet TV

Wie doet een stap richting groepswinst?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 142 euro op bij winst van Engeland. Denk je dat Oekraïne wint? Ook 142 euro te verdienen. De zaken zijn dus in evenwicht, een gelijkspelletje (192 euro) kan de beste gok blijken. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)