turTurkije
nedNederland
Datum: 15/10/2013 20:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 10
GROEP D: Wint Nederland opnieuw? Bekijk het live!
GROEP D: Wint Nederland opnieuw? Bekijk het live!
Foto: © SC

In groep D is Nederland al even zeker van groepswinst, maar voor de FIFA- ranking winnen onze Noorderburen ook best hun laatste kwalificatieduel. Je weet maar nooit wat er nog uit de bus valt.

Nederland staat met 25 op 27 even fier aan de leiding als de Rode Duivels. Tegen Hongarije werd bovendien uitgehaald vrijdag: 8-1. Nu staat er nog een wedstrijd in Turkije te wachten, waar van Gaal ook geen cadeau wil uitdelen.

Voor Turkije is de wedstrijd wel belangrijk: mits winst kunnen ze de tickets voor de barrages ook boeken. Anders zal Roemenië (of heel misschien toch nog Hongarije) als lachende derde profiteren van puntenverlies. 

U kan bovendien Nederland helemaal live volgen dankzij onze partner. Doe er uw voordeel mee - misschien wel een nieuw doelpuntenfestival?

De wedstrijden:

Turkije - Nederland 20u - Live op Unibet TV
Roemenië - Estland 20u
Hongarije - Andorra 20u

Kan Turkije stunten?

Kan Turkije uitpakken met een regelrechte stunt? Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 80 euro op bij winst van Nederland. Een overwinning van Turkije kan dan weer tot 240 euro opleveren. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)