Datum: 15/10/2013 21:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Koning Boudewijn Stadion
Live Wales maakt gelijk!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Wales maakt gelijk!
Foto: © SC

Vanavond sluiten de Rode Duivels de WK-kwalificatiecampagne af tegen Wales. Onze nationale trots, nu meer dan ooit, speelt dus de laatste competitieve wedstrijd voor het WK in Brazilië. Een ideaal moment om de fans te trakteren op een formidabele match.

Door Sander De Graeve

Die fans zullen alvast opgewarmd worden door Stromae voor de aftrap. Onze überBelg zal in het stadion zijn ding doen. Buiten het Koning Boudewijnstadion kunnen de supporters al vanaf vier uur terecht in het supportersdorp.

Alors on danse

Dat dorp blijft trouwens na de wedstrijd open om de kwalificatie nog eens duchtig te vieren. Wie vanavond aanwezig is én morgen congé heeft, mag zich heel even tot de gelukkigsten van het land rekenen.

De beleving rondom zal fantastisch zijn, nu de match zelf nog. Marc Wilmots geeft kansen aan enkele spelers die wat minder speelden zoals onder anderen Dries Mertens en Thomas Vermaelen. Zij mogen zich nog eens tonen voor eigen publiek.

Bye, bye Craig

Bij de tegenstander zullen we de kunstjes van Gareth Bale alvast niet kunnen bewonderen. De ploegmaat van Vertonghen, Dembélé en Chadli is namelijk geblesseerd. Craig Bellamy zal de spotlights aantrekken vanavond. Hij speelt immers zijn afscheidsmatch.

Kan Lukaku zijn kunstje herhalen?

Lukaku was dé man in Kroatië, maar kan hij het opnieuw? Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 285 euro op als de spits ook vanavond twee ballen de netten in ramt! Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Vanavond zijn er overigens nog twee wedstrijden in onze groep, hoewel die haast niets meer zullen uitmaken. Kroatië speelt in Schotland op hetzelfde uur als de Belgen (21u), deze match is overigens live te volgen op Unibet TV. Servië en Macedonië nemen het een half uur eerder tegen elkaar op.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)