Datum: 11/10/2013 20:15
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 11
GROEP B: Helpt Italië de Bulgaren een handje?
GROEP B: Helpt Italië de Bulgaren een handje?
Foto: © SC

In groep B is Italië al zeker van het WK. De strijd om plek twee kan nog interessant worden, al kan de Squadra ook daar een scherprechter in spelen.

Denemarken staat op dit moment namelijk derde in de poule, op amper een puntje van Bulgarije. De Denen ontvangen vanavond net Italië, dus kunnen de Italianen er voor zorgen dat Bulgarije na vanavond zeker is van de tweede plaats in de groep.

Bulgarije moet dan natuurlijk zelf wel gaan winnen in Armenië. Mits verlies kunnen ook Tsjechië en dat Armenië overigens nog een hartig woordje meepraten om plek twee.

Opvallende afwezige bij Italië: Mario Balotelli. Eerst mocht hij niet mee wegens gestraft, dan kreeg hij toch een selectie in de bus wegens 'onmisbaar' en nu is de aanvaller buiten strijd dankzij een mysterieuze blessure. En wie weet staat hij uiteindelijk vanavond dan toch op het veld, met Supermario weet je nooit - de kans is wel klein.

De wedstrijden:

Armenië - Bulgarije 17u
Malta - Tsjechië 19u30
Denemarken - Italië 20u15

Kan Bulgarije vanavond zeker zijn van plek 2?

Kan Bulgarije vanavond zekerheid verwerven over de tweede plaats? Een gecombineerd gokje van 60 euro bij Unibet levert je 414 euro op bij winst van Italië en Bulgarije. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)