Datum: 22/03/2013 21:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 6
Groep H: Blijft Montenegro op kop?
Groep H: Blijft Montenegro op kop?
Foto: © SC

In groep H staat Montenegro voorlopig verrassend op kop. Engeland volgt op twee punten en ook Polen doet nog helemaal mee voor de topposities in de poule. In wiens voordeel worden de kaarten vanavond geschud? Alle wedstrijden zijn live te volgen via Unibet TV.

Montenegro en Engeland zonder fout?

Montenegro pakte in de eerste vier duels 10 op 12 en zit voorlopig op koers richting het WK in Brazilië. Het mag dan wel geen punten verliezen op het veld van Moldavië. De Moldaven hebben voorlopig vier punten en moeten winnen als ze nog willen dromen van het WK, al lijkt dat al lang geen optie meer.

San Marino slikte in zijn eerste vier duels al 16 doelpunten en het scoorde er geen enkel. Of daar verandering in kan komen tegen Engeland? Dat lijkt onwaarschijnlijk, maar de spelers van de dwergstaat geven altijd alles wat in hun mars ligt.

Je kan alle wedstrijden uit deze poule overigens live bekijken via Unibet TV. Als je wil meekijken, moet je gewoon registreren via deze website.

Laatste kans voor Oekraïne

Oekraïne sprokkelde nog maar 2 puntjes uit drie duels. Wil het nog meedingen voor de prijzen in deze moeilijke groep, dan moet het absoluut de drie punten meegraaien uit Polen. Niet makkelijk, want ook de co-organisator van het EK 2012 wil zich plaatsen voor het WK in Brazilië. Mits winst kunnen ze in het spoor blijven van Montenegro en Engeland.

Het wedstrijdschema:

Moldavië – Montenegro (20.30 uur – Live op Unibet TV)
Polen – Oekraïne (20.45 uur – Live op Unibet TV)
San Marino – Engeland (21 uur – Live op Unibet TV)

Kan San Marino een doelpunt maken? Waag gerust een gokje. Een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 480 euro opleveren als je denkt dat San Marino een doelpuntje scoort tegen Engeland. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)