oosOostenrijk
zweZweden
Datum: 07/06/2013 20:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 7
Groep C: Duitsland mag vanuit luie stoel toekijken
Groep C: Duitsland mag vanuit luie stoel toekijken
Foto: © SC

In Groep C staat Duitsland riant aan kop. De grootmacht komt dit weekend niet in actie en kan vanuit de luie stoel afwachten of er concurrenten punten zullen verliezen. Oostenrijk ontvangt Zweden in een rechtstreeks duel voor plek twee.

Oostenrijk en Zweden hebben beiden acht punten en hebben daarmee voorlopig de helft van het puntenaantal van Duitsland. Beide landen hebben echter nog een match te goed, de Zweden zelfs twee. Winst van de Zweden zou de strijd om de groepswinst zelfs nog aanwakkeren, want de Scandinaven mogen in oktober nog eens aan de pak thuis tegen Duitsland.

Het valt echter af te wachten wat de Oostenrijkers in eigen huis in petto hebben. Naar aanloop van het EK vorig jaar zaten de Rode Duivels met hen in een poule en zorgden toen ook al voor enkele spektakelwedstrijden.

Ierland met een monsterzege?

Ierland van zijn kant heeft het vanavond wat makkelijker. De Faroereilanden komen op bezoek en dat mag normaliter geen probleem zijn voor de Ieren. De dwergstaat pakte nog geen enkel punt, dus als de Ieren nog willen meedoen voor minstens plek twee, moet er gewoon worden gewonnen.

Beide wedstrijden zijn overigens helemaal live te zien via Unibet TV. Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website. Zeker de klepper om plaats twee is het bekijken waard.

Het wedstrijdschema:

Oostenrijk - Zweden (20.45 uur – Live op Unibet TV)
Ierland - Faroer (20.45 uur - Live op Unibet TV)

Wie zal het halen in Oostenrijk? Waag gerust een gokje. Een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 150 euro opleveren als je gokt op de thuisploeg en 170 euro als je denkt dat Zweden de punten pakt. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)