Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stade August Bonal
Sochaux wint oververdiend

Sochaux heeft in de vooravond Toulouse opzijgezet met 2-0. Het was een speciale wedstrijd voor de thuisclub. Ze speelden namelijk hun 2000ste wedstrijd in de hoogste afdeling. Het werd een moeizame overwinning met twee doelpunten op corner.

De wedstrijd startte geanimeerd en er werd snel gevoetbald. Beide teams gingen voluit voor de drie punten en dat leverde spektakel op. Op het halfuur kreeg Oruma een reuzenkans, maar hij slaagde er niet in de bal achter Revault te krijgen. Net voor rust scoorde Jérémy Mathieu de 1-0. Hij kopte de corner gezet door Pitau binnen.

Na rust werd het even warm voor de thuisclub toen Daniel Moreira enkele heel goede kansen kreeg, maar gelukkig voor de thuisclub kon hij niet scoren. Ook Sochaux kreeg nog een ideale kans om de score te verdubbelen, maar Oruma slaagde er niet in de strafschop om te zetten. De 2-0 kwam er uiteindelijk toch. Op corner kon Araujo Ilan de 2-0 in doel werken.

Sochaux won heel verdiend en het verzorgde het thuispubliek goed. Zonder doelman Revault zou de score groter geweest zijn...