Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Stadio Orneste Granillo
Milan schittert niet maar wint wel
Maarten Vandenabeele

AC Milan won met het kleinste verschil van Reggina en blijft zo in contact met leider Juventus. In Reggina werd het dankzij een own goal van zamboni 0-1 voor de kampioen.

In de eerste helft drongen de Rossoneri meteen hun wil op aan de thuisploeg, die zich goed verweerde en probeerde uit te breken op de counter. In de 39e minuut trapte Seedorf van buten de rechthoek op doel en Zamboni deed de bal ongelukkig afwijken waardoor zijn doelman Pavarini kansloos was. 0-1: een hard oordeel voor de dappere thuisploeg.

Na de pauze sloten de beide ploegen de ruimtes goed af en Regeina probeerde wel, maar op de counter waren de beste kansen voor Milan. Kakà en Serginho lieten echter na om de zege wat meer glans te geven. Toch zegevierde Milan op het veld waar Juventus al in het zand beet.