Competitie: Serie B
Speeldag: Speeldag 35
Stadion: Stadio Delle Alpi
Topper in B voor Juve

Juventus heeft zonder al te veel moeite zijn dichtste belager Genoa afgeschud en is nu echt op weg naar de titel. De Bianconeri tellen nu 7 punten meer dan Napoli en 8 meer dan Genoa, dat terugvalt naar de derde plaats.

De bezoekers startten nochtans goed in Turijn. Een doelpunt van Del Piero na 3 minuten werd afgekeurd voor buitenspel van Nedved, maar ook de Rossoblu zagen een goal niet doorgaan: Gasparetto trof in de 9e minuut raak, maar dit keer was het buitenspelgeval hoogst twijfelachtig. In de 19e minuut nam de thuisploeg onverwacht de leiding: Del Piero bediende Nedved, die knap in de vlucht binnenschoot, 1-0. Een te egoistische Trezeguet nam even later Del Piero een bijna zeker doelpunt af, maar de Fransman stond zelf buitenspel en de 2-0 ging niet door. Toch kon Juve gauw weer juichen: op een hoekschop van Camoranesi kopte Chiellini de 2-0 binnen. In de extra tijd van de eerste speelhelft bracht Di Vaio, ex-Juve, de spanning nog terug met een strak schot naast Buffon: 2-1.
Na de pauze controleerde Juventus: de Rossoblu konden niet dreigen. Halverwege was de wedstrijd gespeeld, toen Trezeguet een inzet van Zebina in doel werkte: 3-1.

Napoli rukt naar de 2e plaats op na een uitoverwinning bij Frosinone. Castillo bracht de thuisploeg in de 62e minuut aan de leidng, maar Sosa maakte vlug gelijk. In de slotminuut pakte Trotta met een verre halve omhaal uit: 1-2.

Bologna is vierde na winst tegen Verona. Fantini en Meghni scoorden: het werd 2-0. Bologna heeft wel al een achterstand van 5 punten op Genoa.