Kouyaté maakt indruk in eerste zege West Ham

Jens Jacobs
| 10 reacties

West Ham United heeft de pijnlijke thuisnederlaag tegen Tottenham kunnen doorspoelen met een vlotte zege bij Crystal Palace. Het werd 1-3.

Sam Allardyce moest offensiever voetbal brengen volgens zowel het bestuur als de supporters. Tegen Tottenham was er al blijk van de goede intenties, maar ontbrak het doelpuntje. Deze keer legden de Hammers er drie in het mandje. Nieuwkomer Zaraté scoorde zijn eerste voor West Ham met een lekkere volley. De Argentijn nam een afvallende bal meteen op de slof en bracht de bezoekers op voorsprong.

Drie minuten later voetbalde Kouyaté zich in de statistieken, de Senegalees zette Downing op weg naar het tweede doelpunt van de namiddag, 0-2 bij de rust. Meteen de eerste assist voor Kouyaté, de ex-speler van Anderlecht maakte indruk met zijn fysieke aanwezigheid en gekende rushes. Vlak na de koffie lukte Chamakh de aansluitingstreffer, maar oudgediende Carlton Cole zorgde op het uur voor de geruststellende 1-3, meteen ook de eindstand en de eerste driepunter voor West Ham.