Martimo Funchal
Luis Aguiar (pen) 35'
1-0

Braga - Martimo Funchal (Primeira Liga 2008/2009)

Wedstrijd van Speeldag 24 uit de Primeira Liga 2008/2009 tussen Braga en Martimo Funchal.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
93
Vervangen Serra Olberdam
Ingevallen Dinarte Santos Fernando Silva

91
Matheus heeft dé kans op de voorsprong, maar zijn kopbal gaat tegen de paal.
90
5 minuten extra.
88
Beide ploegen gaan nog voluit voor een winnende treffer.
86
 Gele kaart voor Manu

81
 Gele kaart voor Marcos

78
Miguelito probeert met een voorzetschot, dat op de dwarsligger uiteenspat.
76
Vervangen Luis Aguiar
Ingevallen José Mossoro (Márcio da Costa)

65
Olberdam kopt een bal in doel, maar de middenvelder staat buitenspel, waardoor het feest niet doorgaat.
63
Een vrije trap van Aguiar gaat in de handen van de doelman.
60

56
Marcinho nu met een grote kans op de voorsprong, maar de bal gaat via de winkelhaak naast.
54
Een vrije trao van Aguiar wordt weggewerkt.
50
Een voorzet van Peixoto gaat in de handen van Marcos.
49
Tijdens de rust bleef Briguel in de kleedkamer omwille van een opgelopen blessure. Manu is zijn vervanger.
48
Nu ook een kans om te scoren voor de thuisploeg via Alan, maar ook doelman Marcos voorkomt een doelpunt met een knappe redding.
47
De eerste grote kans bij het begin van de tweede helft is voor de bezoekers via Djalma, die door de buitenspelval glipt. Eduardo heeft een ultieme reflex om een doelpunt te voorkomen.
46
De tweede helft is begonnen.
46
Vervangen Briguel
Ingevallen Manu

46
De spelers van beide elftallen staan klaar om de tweede helft aan te vatten.

Rust
We gaan rusten met een 1-1 stand, die tot stand kwam door 2 strafschoppen. Aguiar en Bruno waren de doelpuntenmakers.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
44
 Gele kaart voor César Peixoto

41
Na de overtreding van Eduardo op Marcinho gaat ook voor Maritimo de bal op de stip.
41

Goal
Doelpunt van Marcelo Bruno (Pereira Fernandes) (Onbekend Onbekend)

39
De bezoekers gaan op zoek naar de gelijkmaker.
38
De thuisploeg drukt nu door voor een tweede doelpunt na de licht toegekende strafschop, die werd binnengeschoten door Luis Aguiar.
35

Goal
Doelpunt van Luis Aguiar (Onbekend Onbekend)

34
Briguel maakt een overtreding in het zestienmetergebied op Renteria, waardoor Braga een strafschop krijgt.
27
Peixoto verstuurt een bal richting zestienmetergebied, maar deze wordt weggewerkt. De verdediging van de bezoekers staat secuur te verdedigen.
24
Aguiar verstuurt een doorsteekpass naar Alan, maar de vleugelspeler stapt iets te vlug in, waardoor hij zijn controle mist en de kans verloren gaat.
22
Cesar Peixoto krult de bal naast het doel van Marcos.
21
Na de overtreding krijgt Braga een vrije trap.
21
 Gele kaart voor Briguel

20
De thuisploeg valt aan via snelle combinaties en maken gebruik van de vleugelspelers om kans te creëren.
19
De bezoekers proberen via een rustige opbouw een opening te zoeken in de verdediging van Braga.
18
 Gele kaart voor João Pereira

17
Een kopbalkans voor Renteria wordt van de lijn gehaald.
16
Alan begaat een overtreding op Djalma.
14
Een vrije trap van Luis Aguiar gaat naast.
11
 Gele kaart voor Luis Aguiar

8
Bij een hoekschop maakt Luis Aguiar een overtreding op doelman Marcos.
7
Een voorzet van Paulo Jorge gaat in de handen van Eduardo.
7
Alan probeert voor te zetten, maar de bal wordt afgeblokt en resulteert in een hoekschop. Alan krijgt een kopbalkans via de hoekschop, maar de bal gaat naast.
6
Overtreding van Joao Pereira.
5
Beide ploegen proberen al vanaf de eerste minuut de bal via snelle combinaties bij de aanvallers te brengen.
3
Andre Leone verstuurt een pass naar Paulo Cesar, maar de aanvaller staat buitenspel.
2
Eerste aanval vanwege de bezoekers met een diepe bal richting Djalma, maar de aanvaller mist zijn controle, waardoor de kans verloren gaat.
1
We zijn vertrokken.
1
Welkom in het Estadio Municipal de Braga of Estadio AXA. Het stadion genoemd naar de sponsor van de thuisclub Braga.

Straks staat de wedstrijd op het programma tussen Sporting Clube de Braga tegen Maritimo Funchal. Het gaat tussen de nummers 4 en 6 in de Portugese Liga Sagres. De bezoekers kunnen mits een overwinning dichter sluipen bij de top 5 en de thuisploeg kan dichter bij de top 3 komen als men de 3 punten gaat lopen.
Braga: Eduardo Dos Reis Carvalho, Pereira João, Leone Andre, Rodriguez Alberto, Alan , Vandinho , Aguiar Luís, Peixoto César, Evaldo Santos Fabiano, César Paulo, Renteria Wason.
Martimo Funchal: Marcos , Van der Linden Antoine, Briguel , Guilherme Joao, Paulo Jorge , Luís Olim , Olberdam Serra, Bruno (Pereira Fernandes) Marcelo, Djalma Braume Manuel, Baba Papa Babacar Diawara, Márcinho (Da Silva) Ivanildo.