cosCosta Rica
engEngeland
Datum: 24/06/2014 18:00
Competitie: WK
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Estadio Mineirao

Herbeleef Costa Rica - Engeland (WK)

Volg de match tussen Costa Rica en Engeland live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
Costa Rica en Engeland hebben vanmiddag compleet tegenovergestelde belangen. The Three Lions leden al twee nederlagen en mogen sowieso naar huis. Al zou het een drama zijn om puntenloos op het vliegtuig te stappen. Het verhaal bij de Costa Ricanen is dan weer helemaal anders. Bryan Ruiz en landgenoten spelen voor de groepswinst.
18:20

Costa Rica - Engeland
19:12

Costa Rica - Engeland
19:31
Vervangen Jack Wilshere
Ingevallen Steven Gerrard


19:35
Vervangen James Milner
Ingevallen Wayne Rooney


1
Costa Rica - Engeland: 0-0
2
Engeland kreeg al bijna meteen koude douche over zich heen. Campbell vuurt een kanonskogel af. Het leer gaat via de arm van Cahill maar nipt naast.
4
Junior Diaz drijft de bal op. De flankverdediger levert echter een veel te slechte voorzet af. Hier zat een pak meer in.
7
En de voormalige verdediger van Club Brugge toont zich bedrijvig. Hij probeert het opnieuw, maar wordt deze keer foutief gestuit door Jones.
12
Eindelijk steken de Engelsen eens de neus aan het venster. Sturridge krijgt ruimte aan de zestien, maar trapt de bal nonchalant naast.
17
De Engelsen proberen, maar het loopt mis in de zone van de waarheid. Sturridje probeert het nog maar eens van ver, maar het leer gaat huizenhoog over en naast.
22
Foster redt Engeland, bal spat uiteen op dwarsligger
Costa Rica rook het openingsdoelpunt. Borges knalt een vrije trap op de dwarsligger. Al moet het gezegd: de vingertoppen van Foster waren broodnodig.
24
Foster heerst ook in het luchtruim - voorlopig althans - als een keizer. De doublure van Hart is aan een uitstekende partij bezig.
27
Engeland wil een strafschop. Sturridge wordt gehaakt in de zestien, maar de scheidsrechter houdt zijn fluit op zak. Voor de volledigheid: de charge was van Duarte.
31
BRYAN RUIZ! Wat een actie! De voormalige sterkhouder van KAA Gent verschalkt eventjes zijn rechtstreekse tegenstander met 'een Zidaneke'. Jammer genoeg levert het vervolg van de actie niets op.
34
Sturridge heeft vandaag alleszins al kansen gekregen. Deze keer mikt hij het leer over de kooi van Navas.
42
Engeland wil een doelpuntje voor de koffie. Sturridge en Barkley zetten een actie op, maar het schot van laatstgenoemde gaat voorlangs.
45
Lampard probeert het via een vrije trap, maar de bal sterft in de handen van Navas.


Scheidsrechter
Rust
Costa Rica - Engeland: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
18:48
Rusten in Belo Horizonte: 0-0
Costa Rica en Engeland gaan zonder doelpunten de rust in. De Zuid-Amerikanen kwamen met een bal op de dwarsligger het dichtst bij een doelpunt, terwijl de Engelsen zich de betere ploeg toonden.
48
Navas met schrik voor lijf en leden
Een afgeweken schot komt voor de voeten van Sturridge terecht. De aanvaller lijkt te gaan scoren, maar Navas gooit zich vol voor de bal.
53
 Gele kaart voor Ross Barkley

57
 Gele kaart voor Adam Lallana
Wat een stevige tackle op Ruiz. De flankaanvaller van Southampton ontsnapt aan een rood kartonnetje.
59
De Costa Ricaanse doelman is wakker bij een inzet van Lallana. Sturridge was er nochtans als de kippen bij om de touwen een eerste keer te doen trillen.
60
Vervangen Celso Borges Mora
Ingevallen Cristian Bolaños Navarro


61
 Gele kaart voor Giancarlo González Castro

62
Sturridge is duidelijk de beste Engelsman op het veld, maar slaagt er in om te scoren. Zijn poging gaat deze keer een half metertje naast.
67
Vervangen Joel Nathaniel Campbell Samuels
Ingevallen Marcos Danilo Ureña Porras


78
Rooney laat zich meteen zien. De aanvaller probeert Navas te verschalken met een heerlijk stiftertje, maar de doelman kan er nog net met de vingertoppen bij.
88
Gerrard bedient Rooney, maar de aanvaller is te klein om er zijn hoofd tegen te zetten.
90
Engeland heeft nog drie minuten om alsnog een overwinning te pakken op het WK.


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.