desDessel Sport
moeMoeskroen
Datum: 30/08/2013 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Lorzestadion
Kan Dessel ook tegen Moeskroen-Péruwelz stunten?
Kan Dessel ook tegen Moeskroen-Péruwelz stunten?
Foto: © SC

Dit weekend mogen de tweedeklassers opnieuw aan het werk in de competitie. Voor sommige ploegen het moment om de bekerkater door te spoelen, voor anderen dan weer om verder te gaan in juiste ritme. Kan Dessel een 9 op 9 pakken?

Door Dirk Pieters

Dessel voor 9 op 9?

Dessel Sport schiet vanavond al in actie tegen Moeskroen-Péruwelz. Trainer Frank Machiels moet zijn troepen niet motiveren na een knappe zes op zes in de competitie. Moeskroen, één van de titelfavorieten die begon met een mooie vier op zes, zal het alvast niet onder de markt hebben.

Andrew Petersen en Bart Goor zijn nog onzeker voor de wedstrijd, maar de club kan wel rekenen op goalgetter Omar Bennassar. Doelman Stijn Wertelaers kreeg één speeldag schorsing voor zijn rode kaart in de bekerwedstrijd tegen WS Brussels en mist zo het belangrijke duel.

Roeselare en Tubeke op zoek naar eerste overwinning

De eerste wedstrijd van speeldag 3 is die tussen Roeselare en Tubeke. Beide ploegen begonnen niet uitstekend aan de competitie en tellen allebei één schamel puntje na twee wedstrijden. Wie kan er als eerste met een driepunter gaan lopen?

De thuisploeg heeft met Sven De Rechter een aanvaller in de rangen lopen die dit seizoen al goed bij schot is. De club maakte tot nu toe drie doelpunten in competitie en die kwamen allemaal op naam van De Rechter. Jammer genoeg is de aanvaller samen met Bram Vandenbussche en Romain Haghedooren wel geblesseerd.

Vorig seizoen kende Roeselare op eigen veld geen problemen met Tubeke, walst het dit seizoen ook over zijn tegenstander en pakt het zo de eerste overwinning van het seizoen? U komt het vanavond te weten op Voetbalkrant.com.

Wie wint in Dessel?

Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 132 euro als Moeskroen-Péruwelz de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Dessel, dan kan je dat liefst 180 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

2e klasse