Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Jan Breydel
Cercle zonder moeite voorbij Moeskroen
De Nijs Michael

Cercle nam het vanavond in eigen huis op tegen Moeksroen en de Bruggelingen kenden weinig problemen met de bezoekers. Het werd 3-0, een simpele en verdiende overwinning voor de groen-zwarten.

De wedstrijd begon evenwichtig en de eerste kans was voor Moeskroen, de poging van Custovic werd echter onderschept door doelman Verbist. Dan kreeg de thuisploeg het overwicht in de partij. Gombami kreeg twee kansen, de bal ging er echter niet in. Na 26 minuten lukte het Gombami dan toch om de openingstreffer binnen te koppen, de voorzet kwam van De Smet. Cercle speelde Moeskroen bij momenten van het veld en De Sutter bracht zijn ploeg bijna op 2-0. De paal bracht, gelukkig voor Moeskroen, redding. Vlak voor rust kwamen de Bruggelingen dan toch 2-0 voor, het doelpunt kwam op naam van Iachtchouk

Na de rust controleerde Cercle makkelijk de partij, de bezoekers kregen weinig of geen kansen en de zege van de vereniging kwam nooit in gevaar. Vijf minuten voor affluiten was er dan toch nog eens opwinding in het Jan Breydel-stadion: De Sutter stelde de zege van zijn ploeg helemaal veilig en scoorde het derde doelpunt van de avond. 3-0, meteen de eindstand.