Stadion: Jan Breydel

Herbeleef Cercle Brugge - Moeskroen (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Cercle Brugge en Moeskroen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Welkom in Brugge voor de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Moeskroen ! Cercle begon sterk aan het seizoen, maar gooide vorige week 2 punten weg op Lokeren. We zijn alvast benieuwd of de ploeg van trainer De Boeck de draad terug kan oppakken. Moeskroen zit ook in een dipje. Het haalde de voorbije drie wedstrijden amper een 2 op 9. Bij Moeskroen is Tomou nog geblesseerd. Scheidsrechter Saadoini zal de wedstrijd in goede handen leiden. De wedstrijd begint omstreeks 20.00u. Tot dan !
Cercle Brugge: Boi Frederik, De Smet Stijn, De Sutter Tom, Gombami Honour, Hasi Besnik, Iachtchouk Oleg, Portier Anthony, Serebrennikov Sergiy, Van Mol Tom, Verbist Bram, Viane Denis.
Moeskroen: Chantry Bastien, Custovic Adnan, Dugardein Steve, Grondin David, Nicoise Michael, Oussalah Mustapha, Sanchez D'Avolio Fransisco, Sapina Jérémy, Toyes Geoffray, Van Gijseghem Daan, Volders Mark.
1
Cercle heeft de wedstrijd op gang getrapt. Er zitten zo'n 7.000 mensen in de tribune.
3
De eerste kans is voor Cercle. Na een goede hoekschop kan De Sutter koppen. De bal gaat een metertje naast.
5
Moeskroen met een antwoord. Custovic kan uithalen, maar Verbist is bij de pinken.
8
Cercle met een grote kans ! Gombamy kan aanleggen van dichtbij, maar schiet naast.
9
Weer is het Gombamy met een kans, maar schiet weer onbegrijpelijk over. De 1-0 had al op het bord moeten staan.
14
De Sutter gaat neet net voor het strafschopgebied. Volders kan de vrije schop van Hasi makkelijk pakken.
20
Weer een kans voor Cercle. Portier schiet de bal naast. Cercle is duidelijk de betere ploeg, al moeten ze oppassen voor Custovic.
30

Goal
Doelpunt van Honour Gombami (Stijn De Smet)
Gombamy kan toch scoren ! Na een voorzet van De Smet kon hij de bal hard binnenkoppen.
33
 Gele kaart voor Adnan Custovic

34
Sapina kan veneinig uithalen, maar Verbist werkt weg.
35
Tom De Sutter met een prachtig schot ! De bal vliegt tegen de binnenkant van de paal, maar gaat er niet in.
38
Weer is het Gombamy die een kans krijgt. Na een prachtige voorzet van De Smet trapt hij naast. Cercle Brugge verdient duidelijk de 2de goal.
43
Nog 2 minuten voor rust. Cercle lijkt met een voorsprong de kleedkamer op te zoeken.
43
Cercle kreeg de eerste helft 7 hoekschoppen.
45
De slotminuut is ingegaan.
45

Goal
Doelpunt van Oleg Iachtchouk (Onbekend Onbekend)
In de slotminuut kan Iachtchouk nog scoren !

Scheidsrechter
Rust
Cercle kan dan toch comfortabel de kleedkamer in gaan. Gombamy kreeg een aantal grote kansen, maar maakte pas zijn 3de af. Cercle speelde mooi voetbal, maar de 2de goal bleef uit. Tot Iachtchouk er genoeg van kreeg en in de slotminuut nog kon scoren.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.