Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Daknam
Opnieuw drama op Daknam
Steurbaut Kersten

Drama op Daknam. Net als tegen Club Brugge miste Lokeren in de slotminuut een strafschop. Ook in de eerste 89 minuten werd er niet gescoord. Lokeren – Moeskroen: 0-0.

De wedstrijd op Daknam was de kroniek van een aangekondigd scoreloos gelijkspel. Lokeren kon al niet meer winnen sinds 20 oktober, thuis 1-0 tegen Charleroi, en Moeskroen haalde sinds de aanstelling van Enzo Scifo slechts 1 op 18. Een

Lokeren toonde voor rust het meeste inzet, maar kon die inzet niet omzet in doelrijpe kansen. Muharemovic kreeg de grootste mogelijkheid, maar zijn schot belandde naast het doel van Mark Volders.

In de tweede helft bleven de Waaslanders de beste ploeg op het veld, maar Armoumen slaagde er niet in om de bal in doel te krijgen. De Lokeren-speler ging twee keer op Volders af, maar was niet koelbloedig genoeg om af te werken. Een eerste poging besloot hij op het sluitstuk van Moeskroen, bij een tweede poging liet hij de bal te ver van de voet wegspringen.

Moeskroen kwam in het laatste half uur een paar keer opzetten, maar dwong geen echte kansen af. In de slotfase leek Lokeren toch nog af te steve op de drie punten, nadat scheidsrechter Geldhof de bal op de stip legde voor een fout op De Wilde.

Doll nam de plaats van Carevic in voor de strafschop, de Kroaat miste tegen Club Brugge, maar ook de verdediger toonde zich niet efficiënt van op de stip. Zo blijft Lokeren zonder zege sinds de tiende speeldag en pakt Enzo Scifo zijn tweede punt voor Moeskroen. (AN)