Datum: 26/12/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Achter de Kazerne
Live KVM en OHL elk op zoek naar vertrouwen voor terugronde
KVM en OHL elk op zoek naar vertrouwen voor terugronde
Foto: © SC

Boxing Day is al jaren een begrip bij onze vrienden over het Kanaal. Nu wordt er op tweede kerstdag echter ook gevoetbald op de Belgische velden. Heeft KV Mechelen de taartjes het best verteerd of OHL? Volg het hier vanaf 20u30...

Van Hoevelen en Iddi keren bij KV Mechelen terug in de kern, maar voor beiden is geen basisplaats weggelegd. Malinwa kan mits winst misschien zelfs aansluiting vinden bij de subtop en het seizoen wat extra kleur geven.

Bij OHL heeft Ronny Van Geneugden geen plaats voor Patrick Amoah in zijn kern. Voor de Leuvenaren is puntenwinst ook welkom, want uit de onderste regionen komen er een paar ploegen opzetten die hen dreigen voorbij te steken.

Opstellingen:
KV Mechelen: Renard, Chen, Ghomsi, Pandza, Biset, Diabang, Gorius, Zhairi, De Witte, Cordaro, Destorme
OHL: Kaminski, Boi, Dejmek, Gendarme, Ruytinx, Ogbu, Geraerts, Raymaeckers, Annys, Vermeulen, Remacle

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
KV Mechelen is favoriet. Een gokje op OHL daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt KV Mechelen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 235.5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van STVV wint u 862,50 euro.

Meer nieuws