Club Brugge-fans furieus: "Politie en Anderlecht zijn niet in staat om match te organiseren"

Club Brugge-fans furieus: "Politie en Anderlecht zijn niet in staat om match te organiseren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge gingen ze ervan uit dat ze 1000 tickets kregen voor het uitvak in het Lotto Park. De politie van Anderlecht heeft echter beslist om slechts 850 fans toe te laten. 150 supporters die al een ticket hadden, moeten nu gefrustreerd thuisblijven.

Het onderste uitvak blijft sowieso gesloten en de politie van Anderlecht heeft - uit vrees voor onlusten - beslist dat er in het bovenste vak geen 1000 man mag zitten. Bij de Supportersfederatie van Club kwam dat nieuws uiteraard als een klap binnen. 

“Het lijkt erop dat we veel fans zullen moeten teleurstellen", aldus Frederik Van Eenoo bij HLN. “Dit terwijl we de belofte hebben gekregen en die tickets ons werden toegezegd.”

“Velen die in de veronderstelling zijn de match te kunnen bijwonen, dienen nu alsnog hun ticket af te staan", vervolgt Van Eenoo. "Ook mensen die boven zitten, maar minder punten verzamelden dan mensen met een ticket in de benedenring."

"Intussen hebben wij een dubbeldekker gereserveerd. Dat kost tegenwoordig meer dan duizend euro. En valt niet meer zomaar te wijzigen wanneer we fans moeten thuislaten. Het zorgt indirect voor veel onkosten.”

“Wij stellen ons vragen bij de beslissing van de politiediensten, die blijkbaar samen met Anderlecht niet in staat zijn die wedstrijd te organiseren", aldus Van Eenoo. “Dezelfde politiezone die op Union meer dan 1.000 bezoekende fans toelaat uit Anderlecht, terwijl wij daar maar met 800 welkom zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties