Herbeleef OH Leuven - Sporting Lokeren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen OH Leuven en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
Nog eens een goede kans voor Oud-Heverlee Leuven. Het eerste schot van Chuka wordt gepareerd door doelman Lazic.

OH Leuven: Kaminski Thomas, Boi Frederik, Vermeulen Jorn, Dejmek Radek, Gislason Stefan, Geraerts Karel, Annys Maxime, Diandy Cristophe, Remacle Jordan, Ruytinx Bjorn, Ogbu (Chuka) Derick.
Sporting Lokeren: Lazic Jugoslav, Maric Mijat, Taravel Jérémy, Galitsios Giorgos, De Bock Laurens, Overmeire Killian, Fevang Geir Ludvig, Patosi Ayanda, Harbaoui Hamdi, Mokulu Benjamin, De Pauw Nill.
1
Sporting Lokeren trapt de wedstrijd op gang.
2
Galitsios met de eerste hoekschop van de wedstrijd. Via Mokulu en Harbaoui verdwijnt de bal over het doel.
4
De eerste goede kans is voor OHL. Lazic kan de trap van Ruytinx in hoekschop werken.
6
Patosi probeert een weggekopte voorzet van De Pauw op de volley te nemen. Zijn schot gaat een meter over het doel.
6
 Gele kaart voor Geir Ludvig Fevang

9
Nieuwe poging van Patosi. Het schot van de Zuid Afrikaan hobbelt echter enkele meters naast het doel van Kaminski.
11
OH Leuven zet hoog druk op de verdediging van Lokeren. Via een diepe bal komt Harbaoui toch in schietpositie, maar zijn schot komt niet tussen de palen.
13
Het Leuvense gevaar blijft van de linkerkant komen. Nu is het Diandy die het van ver probeert, zijn schot schuift naast het doel.
13
Het spel gaat goed over en weer. Een voorzet van Mokulu komt bij De Pauw, maar Kaminski is attent op zijn schot.
14
Bijna kwam Lokeren op voorsprong! Zowel De Pauw en Maric proberen het, maar opnieuw ligt Kaminski in de weg. De rebound van Taravel spat uiteen op de lat.
19
Bijna scoorde Gislason in zijn debuutmatch! Na een hoekschop van Remacle komt Gislason in scoringspositie, maar Lazic kan redding brengen voor Lokeren.
19
Remacle zet zich door op de linkerflank en is sneller dan Maric. Hij haalt er uiteindelijk een hoekschop uit voor OHL.
22
Vervangen Jérémy Taravel
Ingevallen Ibrahima Gueye

Taravel is geblesseerd na een charge enkele minuten eerder. Gueye komt hem vervangen.
24
Gislason maakt een goede indruk in zijn eerste duel voor OH Leuven. Hij had al een goede kans om te scoren en staat sober te verdedigen.
26
Opnieuw een grote kans voor OH Leuven. Na een diepe bal van Annys kunnen Boi en Geraerts op doel schieten. Lazic staat twee keer op de goede plaats.
30
Vermeulen stuurt Remacle diep op de rechterflank. Overmeire kan het gevaar afwenden met een goede tackle.
33
Na een fout van De Bock krijgt OH Leuven een vrije trap rechts van het strafschopgebied. Remacle trapt de bal in de handen van Lokeren-doelman Lazic.
35
Het spel blijft goed over en weer gaan. Lokeren heeft de laatste minuten weliswaar geen grote kansen meer gekregen.
36
Mokulu met een mooie beweging op de rechterflank. De voorzet van de Lokeren-spits vliegt echter over alles en iedereen.
38
Goede aanval van Sporting Lokeren. Via Harbaoui komt Mokulu in een kansrijke positie, Kaminski redt.
40
 Gele kaart voor Stefan Gislason
Gislason krijgt een gele kaart die eigenlijk voor Vermeulen bedoeld was.
41
Een voorzet van Harbaoui wordt door de Leuvense verdediging weggekopt. De volley van Fevang vliegt net over het doel.
44
Het is bijna rusten geblazen. De supporters hebben tot nu toe een zeer aangename wedstrijd kunnen beleven, met kansen aan beide kanten.
45

Goal
Doelpunt van Nill De Pauw (Onbekend Onbekend)
Lokeren komt dan toch op voorsprong! Een voorzet van Galitsios wordt niet goed weggewerkt. Nill De Pauw scoort met een harde trap.Lokeren 0-1 voor!
46
OHL trapt de tweede helft op gang bij een 0-1 achterstand.

Scheidsrechter
Rust
Een genietbare eerste helft wordt afgefloten bij een 0-1-voorsprong voor Lokeren. Beide ploegen kregen goede kansen, maar het was uiteindelijk De Pauw die in de blessuretijd van de eerste helft wist te scoren voor Lokeren: 0-1.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
48
Galitsios krijgt veel ruimte om aan te leggen voor een schot. De poging van de Lokeren-speler gaat naast.
50
De Pauw ziet Kaminski iets te ver van zijn doel staan. Zijn poging wordt nog gered door de Leuvense doelman.
52
Eerste goede kans van de tweede helft voor OHL: Remacle kan een voorzet van Boi naar de grond knikken, Lazic kan redden vooraleer Geraerts kan binnentikken.
53
Niet te missen kans voor Remacle. Lazic wordt omspeeld maar Remacle reageert te traag.
54
 Gele kaart voor Maxime Annys

60
OHL probeert in het eerste kwartier van de tweede helft een gelijkmaker te forceren. Vooralsnog houdt de Lokerse verdediging stand.
61
OHL wil een strafschop na een tackle van Gueye. De vervanger van Taravel raakt echter de bal.
63
 Gele kaart voor Frederik Boi

65
Er komt meer en meer ruimte doordat OHL te nadrukkelijk op zoek wil naar de gelijkmaker. Voorlopig kan Lokeren niet profiteren.
66
Het hoge tempo in de wedstrijd eist zijn tol. Het is zowaar één van de lijnrechters die zijn wedstrijd niet kan vervolgen door een kramp. Hij moet zich laten vervangen.
68
Nog eens een goede kans voor Oud-Heverlee Leuven. Het schot van Chuka wordt echter gepareerd door doelman Lazic.
70
Chuka lijkt zijn draai te hebben gevonden, maar Lokeren-doelman Lazic lijkt niet van plan om zich vandaag te laten passeren.
72
En daar is Chuka opnieuw! De Nigeriaan krijgt de bal in de voeten aan de rand van het strafschopgebied, maar opnieuw is Lazic bij de pinken.
74
Vervangen Frederik Boi
Ingevallen Emmerik De Vriese

74
Vervangen Ayanda Patosi
Ingevallen Hassan El Mouataz

Patosi, die eerder in de wedstrijd last kreeg van krampen, wordt gewisseld voor El Mouataz
76
De kansen voor de thuisploeg blijven zich opvolgen. Oud-Heverlee Leuven krijgt de bal nog steeds niet voorbij Lazic.
79
 Gele kaart voor Laurens De Bock
Tijd rekken.
80

Goal
Doelpunt van Emmerik De Vriese (Onbekend Onbekend)
De verdiende gelijkmaker is dan toch een feit! Lazic duwt een poging van Ruytinx knullig in de voeten van De Vriese. De invaller twijfelt niet en kan de bal binnentikken: 1-1!
82
Is Lokeren op weg naar zijn zesde gelijkspel in zeven competitieduels? Of gaat er toch nog een ploeg met de overwinning lopen?
85
Lokeren lijkt na de gelijkmaker terug het initiatief te nemen. Maar Kaminski houdt zijn ploeg recht.
87
 Gele kaart voor Hassan El Mouataz

88
Remacle probeert het met een verre vrije trap. Lazic kan de bal redden uit de rechterhoek.
90
Er worden maar liefst 7 minuten extra gespeeld. Dit doordat het spel een tijd had stilgelegen wegens een blessure bij een lijnrechter.