ohlOH Leuven
lokSporting Lokeren
Datum: 14/01/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: King Power at Den Dreef
Live Gislason meteen in de basis bij OH Leuven
Thomas De Block
| 0 reacties
Gislason meteen in de basis bij OH Leuven
Foto: © SC

Vanavond is Lokeren op bezoek bij Oud-Heverlee Leuven. Lokeren en OHL tellen evenveel punten en bevinden zich op een elfde en twaalfde plaats in de stand. Beide ploegen kunnen mits puntenwinst iets verder opschuiven richting de linkerkolom van het klassement.

Oud-Heverlee Leuven wil een vervolg breien aan de knappe heenronde, waarin het onder meer Anderlecht en Club Brugge klopte in eigen huis. Coach Ronny Van Geneugden kan hiervoor geen beroep doen op  de geschorste verdediger Lionel Gendarme. Daarnaast mist Van Geneugden vijf spelers door blessures waaronder Hayen en Raymaekers. Nieuwkomer Gislason liet een sterke indruk op training en start meteen in de basis.

Bij Lokeren is Koen Persoons geschorst. Verder kan Peter Maes geen beroep doen op de geblesseerde Benjamin De Ceulaer en doelman Barry Boubacar Copa, die met Ivoorkust naar de Afrika Cup is. Door de afwezigheid van Copa krijgt Jugoslav Lazic zijn kans in het doel. Bij Lokeren maakt verdediger Giorgos Galitsios zijn debuut.

Opstellingen:

OH-Leuven:
Kaminski, Boi, Vermeulen, Dejmek, Gislason, Geraerts, Annys, Diandy, Remacle, Ruytinx, Chuka.

Lokeren:
Lazic, Maric, Taravel, Galitsios, De Bock, Overmeire, Fevang, Patosi, Harbaoui, Mokulu, De Pauw.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Lokeren is favoriet. Een gokje op Oud-Heverlee Leuven daarentegen zal u iets meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Lokeren de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 352,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Oud-Heverlee Leuven wint u 427,5  euro.

Meer nieuws