Datum: 04/02/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Regenboogstadion
Live Leye en Hemmen meteen aan de aftrap
Tomas Taecke
| 0 reacties
Leye en Hemmen meteen aan de aftrap
Foto: © SC

Twee nieuwkomers kunnen zich aan de Gaverbeek meteen in de kijker spelen. Bij Essevee is Mbaye Leye terug, aan de overzijde komt ook Michiel Hemmen meteen aan de aftrap.

Zulte Waregem en Westerlo bengelen beiden tegen alle verwachtingen in onderaan het klassement. Essevee kan Westerlo in geval van winst voorgoed achter zich laten. Westerlo verwelkomde deze week vier nieuwe aanwinsten in de Kempen. Drie van hen werden door coach Jan Ceulemans meteen in de wedstrijdselectie opgenomen. Voor de geblesseerde Sidibe komt de trip naar Waregem te vroeg. Kabasele en Luz nemen plaats op de bank, Hemmen debuteert meteen in de basiself.

Het indrukwekkende rijtje geblesseerden neemt voorlopig niet af. Goor, Deelkens en Wils zijn enkele van de 13 pechvogels. Farssi is bovendien ziek.

Aan de overzijde verwelkomt het Regenboogstadion Mbaye Leye. Na ommetjes bij Gent en Standard is de Senegalees terug thuis. Leye start meteen in de basis, dit ten koste van Teddy Chevalier. Verder geen nieuwe gezichten in het kamp van Essevee. Matton is nog steeds geblesseerd.

Opstellingen:

Zulte Waregem: Bossut, de Fauw, D'Haene, Colpaert, Hamalainen, Delaplace, Sterckx, Berrier, Naessens, Leye, Habibou

Westerlo: Verbauwhede, Cools, Corstjens, De Petter, Delen, Yulu-Matondo, Adams, Ngolok, Vanthournout, Liliu, Hemmen

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Zulte Waregem is favoriet. Een gokje op Westerlo daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Essevee de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 247,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Westerlo wint u 787,5 euro

Meer nieuws