Datum: 18/02/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Daknam
Live Griep houdt Thijs en Overmeire aan de kant
Melissa Maes
| 0 reacties
Griep houdt Thijs en Overmeire aan de kant
Foto: © SC

Speeldag 26 start om 18 uur met Lokeren - AA Gent. De bezoekers verloren vorige week de topper tegen Club Brugge (1-3). De Waaslanders wisten wel vertrouwen te tanken, zij wonnen met 0-1 op het veld van Racing Genk.

Lokeren heeft in 2012 zijn tweede adem gevonden. Vorige week gingen de Waaslanders met 0-1 winnen bij de landskampioen en voorlopig staat Sporting op de achtste plek. Zal coach Maes enkele sterkhouders laten rusten voor deze derby? Woensdag staat namelijk de uitgestelde terugwedstrijd in de halve finales van de beker tegen Lierse op het programma. Overmeire is voor de partij ziek naar huis gestuurd.

AA Gent moet voorlopig maar aan één ding denken: een zo goed mogelijk resultaat voor PO1 behalen. Vorige week verloren de Buffalo’s de tweede plek aan rivaal Club Brugge en zien ze leider Anderlecht met tien punten uitlopen. Trainer Sollied kan voor deze partij niet rekenen op Thijs, Smolders, Raman en Lepoint. Wouters is ref van dienst.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 18 uur.

Opstellingen:
Lokeren:
Lazic, Galitsios, Maric, Taravel, De Bock, Trompet, Leko, Persoons, De Pauw, Harbaoui, De Ceulaer
AA Gent: Padt, Rafinha, Melli, Arzo, Maréval, Mix, Van Der Bruggen, Jørgensen, Soumahoro, Mboyo, Brüls

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
AA Gent is favoriet. Een gokje op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 315 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lokeren wint u 487,50 euro.

Meer nieuws