Datum: 03/03/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Stade Charles Tondreau
Kan Bergen winnen met Scifo?
Andrea Doino
| 0 reacties
Kan Bergen winnen met Scifo?
Foto: © SC

Na een tumultueuze week ontvangt Bergen vanavond Beerschot in het Stade Charles Tondreau. Enzo Scifo neemt bij Bergen de positie over van Dennis Van Wijk. Kan de voormalige Rode Duivel de drie punten thuis houden bij zijn debuut?

Bergen en Beerschot zijn zeker van een deelname aan PO2. In de heenronde won Beerschot met 2-0 van Bergen. Scheidsrechter Gerd Bylois zal de wedstrijd in goede banen proberen te leiden.

Enzo Scifo kan geen beroep doen op Mbow (adductoren), Bourabia (voet) en Matumona (knie). Scifo trommelt alle beschikbare spelers op, onder wie ook voor het eerst het Peruaans goudhaantje Chueca. Jacky Mathijssen kan buiten Laerenbergh (sleutelbeen) en Peter Van der Heyden (schorsing) op iedereen rekenen.

Wat denkt Bwin over het duel?

Bergen is favoriet. Een gokje bij BWIN op Beerschot daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, registreer je dan via DEZE WEBSITE voor een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Bergen met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN  210 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Beerschot win je 320 euro.

Meer nieuws