Datum: 18/08/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Jan Breydel
Live Stijnen en Koster terug in Jan Breydel
Tomas Taecke
| 0 reacties
Stijnen en Koster terug in Jan Breydel
Foto: © SC

Twee Ratten met een blauw-zwart verleden keren vandaag met Beerschot terug naar het Jan Breydelstadion. Een wedstrijd met extra pigment, hoewel er voor Club Brugge en Beerschot niet meer dan drie drie punten op het spel staan.

Adrie Koster werd vorig seizoen op straat gezet bij Club Brugge en is tegenwoordig hoofdtrainer bij Beerschot. Stijn Stijnen werd om andere redenen aan de deur gezet en keert net als zijn Nederlandse coach voor het eerst terug naar de West-Vlaamse hoofdplaats.

Koster mist Wuytens en Dayan wanneer hij straks op zoek gaat naar een eerste zege. Bij Club is Buysse terug, Dhoest, Stenman en Larsen zijn out. De plaats van de Deense verdediger wordt ingenomen door Hoefkens, Hogli komt als rechtsachter in de ploeg. Opvallend is de basisplaats voor doelman Jorgacevic, die net als Bacca voor het eerst dit seizoen aan de aftrap komt. Tchité start daardoor op de bank.
De partij wordt om 20 uur op gang gefloten door scheidsrechter Bourdouxhe. Alles is LIVE op onze website te volgen.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 135 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Beerschot strijkt u 850 euro op.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent