Volg de match tussen Cercle Brugge en Bergen live, samen met vele andere supporters.

Benieuwd of Bergen z'n wederopstanding verder kan zetten vanavond...
3
Een eerste schotje van Matthys waait naast.
4
Na een goeie pass van Smolders op Cornelis kan deze voorgooien, D'Haene is goed gevolgd werkt beheerst af, Cercle op voorsprong na amper goed vijf minuten wedstrijd.
7

Goal
Doelpunt van Kristof D'Haene (Hans Cornelis)

7
Matthys tikt goed opzij naar Soumah maar die komt centimeters te kort om binnen te glijden.
9
Uchebo bedient Kabananga die alleen voor Saussez komt maar doelpunt afgekeurd wegens buitenspel.
14
Na alweer een mooie combinatie van de thuisploeg kan Cornelis voorbrengen maar niemand is gevolgd.
16
Vrije trap Bergen met Matthys achter de bal, die de kortste hoek kiest maar Delle pakt zonder moeite.
19
Le Postollec loopt D'Haene aan in de zestien, Nzolo fluit penalty.
21
Smolders trapt de penalty in het midden van doel, Saussez koos de hoek en is dus gepasseerd, 2-0.
23

Goal
Doelpunt van Tim Smolders

26
Bergen komt er voorlopig niet echt uit tot grote frustratie van coach Janevski.
31
Kabananga gaat voor eigen succes terwijl hij drie ploegmaats mee in de aanval had. Hij loopt zich vast op de Bergense verdediging en krijgt zo het thuispubliek over zich heen.
37
Hoekschop Cercle met Cornelis aan de bal maar Wils komt iets te heftig in en kopt ruim over.
38
 Gele kaart voor Daan Van Gijseghem
Hij pakt z'n vijfde geel en is er dus de volgende wedstrijd niet bij.
39
Van Acker met een perfecte dieptepass op Buysse, die voorgooit, Uchebo kopt niet zo ver over.
40
Soumah met een strakke voorzet maar niemand is goed genoeg gevolgd om af te werken.
43
Van Acker lijdt balverlies in de zestien, Le postollec pikt op en legt aan maar z'n schot gaat over.
45
Vervangen Brice Ntambwe
Ingevallen Shlomi Arbeitman

Scheidsrechter
Rust
Cercle Brugge - Bergen: 2-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:52
We gaan rusten met een verdiende 2-0 voorsprong voor de thuisploeg. Bergen heeft het moeilijk om voor doel voor dreiging te zorgen.
46
Janevski brengt vers aanvallend bloed met Arbeitman.
47
De bezoekers proberen meteen Cercle bij de keel te pakken maar noch Matthys noch Van Gyseghem kennen geluk in de afwerking.
52
 Gele kaart voor Karel Van Roose

53
De vrije trap na die gele kaart wordt genomen door Soumah, Van Gyseghem gaat spectaculair onder de bal door. Le Postollec knalt de afvallende bal over.
54
 Gele kaart voor Thibaut Van Acker
en ook Van Acker pakt z'n vijfde gele kaart
55
Een ander beeld voorlopig in de tweede helft waar Bergen nu voor dreiging zorgt.
57
Vervangen Yuval Shpungin
Ingevallen Nicolas Timmermans

61
Le Postollec kopte een voorzet van matthys niet zo ver naast.
64
Schitterende vrije trap Soumah, de knal gaat nipt naast.
67
Lorenzi met alweer een vrijschop en die ging weer niet ver naast maar voorlopig komen de bezoekers niet tot scoren. Voor Cercle is het echt standhouden momenteel, dreigen doen ze voorlopig niet meer.
69
Delle pakt een kopbal van Arbeitman.
71
Vervangen Lukas Van Eenoo
Ingevallen Gaƫl Junior Etock

73
Soumah gaat zelf z'n kans met een erg mooie krul, de bal gaat weer een metertje naast.
75
Vervangen Junior Kabananga
Ingevallen Gaetano Monachello

77
Na balverlies van Etock kon Mununga voorzetten, Arbeitman kan net niet in doel lopen
82
Vervangen Bart Buysse
Ingevallen Stephen Buyl

84
Goeie aanval Cercle, de enige na de rust voorlopig, maar Buyl besluit te zwak, Saussez plukt uit de lucht.