staStandard
cerCercle Brugge
Datum: 27/02/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Er staat nog steeds veel op het spel voor Standard én Cercle
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Er staat nog steeds veel op het spel voor Standard én Cercle
Foto: © Photonews

Standard en Cercle Brugge openen vanavond op Sclessin het voetbalweekend. De reguliere competitie zit ondertussen in de eindfase, maar beide teams moeten nog vol aan de bak.

De ene met het oog op play-off 1, de andere om het degradatiespook te verjagen. Sommige wedstrijden zullen de komende drie weken saai en stroef zijn, maar in de Vurige Stede is daar niets van aan. 

Al zijn de Rouches wel zo goed als zeker van een toegangsticket voor play-off 1. De troepen van José Riga staan momenteel stevig op de vijfde plaats en mogen vanavond - mits winst althans - toch een klein feestje bouwen.

Cercle Brugge staat momenteel boven de rode streep, maar heeft amper één puntje voorsprong op Royal Mouscron Péruwelz. Algemeen wordt aangenomen dat de groenhemden toch nog één wedstrijd zullen moeten winnen om het behoud te verzekeren.

De Vereniging reist alleszins gehavend naar Luik. Faris Haroun ligt al een poosje in de lappenmand en zal ook vanavond niet in actie komen. Thibaut Van Acker kampt met een overbelasting en is er ook niet bij op Sclessin.

Wordt het net als in de heenwedstrijd een 1-0-overwinning voor Standard

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een mooie 420 euro op. Denk je eerder dat er een groen-zwarte stuntoverwinning zit aan te komen? Dan mag je maar liefst 720 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws