'Liverpool heeft de opvolger voor Klopp beet als... aan deze laatste voorwaarde wordt voldaan'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
'Liverpool heeft de opvolger voor Klopp beet als... aan deze laatste voorwaarde wordt voldaan'
Foto: © photonews

Arne Slot wordt de nieuwe coach van Liverpool FC. Alhoewel: de handtekeningen zijn nog niet gezet. De Nederlander heeft namelijk een héél belangrijke voorwaarde.

Arne Slot zal volgend seizoen Jürgen Klopp opvolgen als coach van Liverpool FC. Laatstgenoemde kondigde enkele maanden geleden al aan dat hij voor een rustperiode gaat na enkele intense seizoenen op Anfield Road. 

De handtekeningen zijn nog niet gezet, maar Slot maakt er geen geheim van dat het akkoord met Liverpool zo goed als rond is. Al heeft de huidige oefenmeester van Feyenoord wel nog een belangrijke voorwaarde. 

van dijk

Slot wil dat Virgil van Dijk bij Liverpool blijft. Het contract van de aanvoerder van The Reds loopt medio 2025 af. Met andere woorden: verlengen of vertrekken? En dat laatste wil Slot zeker en vast niet zien gebeuren. 

Liverpool en van Dijk hebben beiden de intentie om met elkaar door te gaan. De Nederlandse verdediger maakte er echter geen geheim van dat hij eerst met de nieuwe coach wil praten vooraleer hij zijn beslissing maakt. 

Tekent Virgil van Dijk een nieuw contract bij Liverpool FC?

Ook de contractverlengingen van van Dijk - we gaan ervan uit dat ze wel eens zullen bellen - lijkt dus ook een detail te worden. Klopp kan de fakkel met een gerust hart overdragen aan zijn opvolger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties