Wout Faes is duidelijk over welke club de titel gaat winnen en benoemt de beste Belgische voetballer ooit

Wout Faes is duidelijk over welke club de titel gaat winnen en benoemt de beste Belgische voetballer ooit
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Jupiler Pro League blijft nog even razendspannend. Ten vroegste dit weekend kennen we de kampioen, maar er kan natuurlijk ook een helikopter-scenario komen op de laatste speeldag.

Ondertussen tellen de Rode Duivels ook al af naar het EK dat binnenkort in Duitsland zal doorgaan. Verdediger Wout Faes nam de tijd om bij Eleven/DAZN op wat korte vragen te antwoorden.

Wanneer er aan de ex-speler van Anderlecht gevraagd wordt wie landskampioen wordt in België, komt hij met een erg duidelijk antwoord. "Ik ga voor Club Brugge. Ik denk het wel."

Maar dan moet Club Brugge er zondag wel voor zorgen dat Anderlecht de titel niet pakt in eigen huis. Blauw-zwart gaat dan op bezoek bij paars-wit.

Er worden hem natuurlijk ook wat vragen over het EK gesteld. Het liefst zou de verdediger een kamer delen met Timothy Castagne. Een finale spelen tegen Nederland lijkt hem ook wel wat: "Die wij dan winnend afsluiten", klinkt het nog bij hem.

En de grootste Belgische voetballer aller tijden? "Ik ga voor Eden Hazard. Wat hij met de bal kon en op het veld liet zien... Dan kun je makkelijk Eden zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties