Datum: 30/01/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Het Kuipje
Bob Peeters wil van die laatste plaats weg, Essevee is op de hoede

Vanavond Westerlo - Zulte Waregem live bij Voetbalkrant.com

Bob Peeters wil van die laatste plaats weg, Essevee is op de hoede
Foto: © photonews

Westerlo en Zulte Waregem willen vanavond beiden de drie punten pakken, want met een puntendeling schiet niemand veel op. De druk om play-off 1 versus de druk tegen de degradatie: wie blijft het koelst?

Zulte Waregem begint met een 1 op 6 aan de clash in het Kuipke, terwijl Westerlo met een 10 op 15 helemaal uit het dal is gekropen. Toch moeten de Kemphanen punten blijven sprokkelen om de laatste plaats eindelijk te verlaten.

Essevee wil dan weer in play-off 1 blijven staan en moet dan ook eens aanknopen met een driepunter. Makkelijk wordt dat echter niet, want Westerlo zal er zijn kop meer dan waarschijnlijk extra voorleggen. In de heenwedstrijd had het ook kunnen winnen, maar ene Visnakovs miste toen een opgelegde kans op 0-2.

Francky Dury moet bovendien schuiven: Joël Sami is twijfelachtig, Marvin Baudry geschorst. Mogelijk krijgt Karim Essikal dus een nieuwe kans centraal achterin. Ook Aneke, Mendy en D'Haene zijn er niet bij in Westerlo, Kaya zit mogelijk op de bank met een voetblessure.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 144 euro als Westerlo wint
  • 126 euro als Zulte Waregem wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws