stvSTVV
kvoKV Oostende
Datum: 08/08/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stayen
Stayen stoomt zich klaar voor onverhoopte topper tussen STVV en KVO
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Sint-Truiden en Oostende voor 9 op 9

Stayen stoomt zich klaar voor onverhoopte topper tussen STVV en KVO
Foto: © photonews

Hoewel Anderlecht-AA Gent vooraf als de topper naar voren werd geschoven, speelt de clash van matchdag 3 zich onverwacht op Stayen af. Met een 6 op 6 strijden Sint-Truiden en KV Oostende om de leidersplaats.

STVV kon zich geen mooiere terugkeer op het hoogste niveau indenken. De hype die met de titel in de Proximus League opflakkerde, kreeg een extra boost toen de Truienaars twee weken geleden Club Brugge over de knie legden. Blijft de thuishaven van de Kanaries ook vanavond een oninneembare vesting?

Yannick Ferrera ziet Edmilson Jr. terugkeren uit schorsing. De Braziliaanse Belg maakt op het strafbankje plaats voor Bagayoko. Lazaar, Iandoli en Kotysch zijn out.

Minder verrassend, maar daarom niet minder fraai, is de start van het vernieuwde KV Oostende. Yves Vanderhaeghe kreeg de Kustboys bijzonder snel mee in zijn voetbalvisie.

Vanavond kan KVO geen beroep doen op Jonckheere, die drie tot vier weken in de lappenmand ligt met een knieletsel. Berrier blonk tegen Westerlo uit als zijn vervanger en wordt daar vanavond voor beloond. Chopin, Willems en Locigno blijven achter in de ziekenboeg.

Wie pronkt na vanavond met 9 op 9?

Ziet u STVV de punten op Stayen houden? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 144 euro op. Ziet u eerder KVO met de volle buit gaan lopen? Dan ben je met een poging voor hetzelfde bedrag 168 euro rijker. Voetbalkrant.com zet u via deze LINK op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro!

Meer nieuws