Datum: 16/10/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Achter de Kazerne
Oostende wil in Mechelen eindelijk buitenshuis eens knallen
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KV Mechelen - KV Oostende

Oostende wil in Mechelen eindelijk buitenshuis eens knallen
Foto: © photonews

KV Mechelen en KV Oostende sluiten vanavond het voetbalweekend af. De West-Vlamingen willen de top zes opnieuw veroveren, maar... dat is ook het doel van de thuisploeg.

Komende week duiken de Belgische clubs opnieuw het Europese bad in, maar vandaag mogen we nog even genieten van enkele Belgische spektakelstukken. KV Mechelen en KV Oostende sluiten het weekend af.

De thuisploeg wil de punten Achter De Kazerne houden. Mechelen droomt ook dit seizoen van een stekje in de elitegroep en kan vanavond zelfs over de West-Vlamingen springen.

Yves Vanderhaeghe zal alvast moeten sleutelen aan zijn elftal. Sebastian Siani vertoeft in Kameroen om zijn zieke moeder bij te staan, terwijl Brecht Capon, Mathias Bossaerts en Zarko Tomasevic nog in de lappenmand liggen.

De Kustboys willen buitenshuis eindelijk eens overtuigen. Met vier op twaalf liep het immers niet op wieltjes voor de roodhemden. "Het zal een pak scherper moeten", is Vanderhaeghe alvast duidelijk.

Tegen Oostende zal het sowieso opnieuw erg leuk plaatsnemen zijn in de seats. Schrijf je via ons in bij UNIBET en je krijgt een bonus van 60 euro. Daar kan je mits winst van Malinwa al meteen 132 euro maken!

Meer nieuws