lokSporting Lokeren
wesWesterlo
Mijat Maric (pen) 45+1'
2-0
3-0
Datum: 07/08/2016 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Daknam
Bob Peeters hoopt Sporting Lokeren tweede opeenvolgende nederlaag aan te smeren
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Bob Peeters hoopt met KVC Westerlo Sporting Lokeren tweede opeenvolgende nederlaag aan te smeren

Bob Peeters hoopt Sporting Lokeren tweede opeenvolgende nederlaag aan te smeren
Foto: © Photonews

Bob Peeters trekt vandaag voor de tweede keer sinds zijn ontslag bij Sporting Lokeren naar Daknam. Met KVC Westerlo hoopt hij zijn ex-ploeg een tweede opeenvolgende nederlaag aan te smeren.

Lokeren ging vorige week van start met een nipte nederlaag tegen Sint-Truiden. Een verrassing voor Georges Leekens, want de oefenmeester van de Waaslanders dacht op voorhand dat zijn troepen klaar waren om STVV opzij te zetten.

Voor de thuismatch tegen Westerlo kan Leekens geen beroep doen op de geblesseerden Joao Carlos en Koen Persoons, terwijl de kersverse nieuwkomer Guus Hupperts eveneens nog niet in de selectie zit.

Alle ogen gericht op Ganvoula en Acolatse

Westerlo opende het seizoen dan weer met een knap gelijkspel tegen Standard. De Kemphanen legden lang geen slecht voetbal op de mat en dankzij de prima prestaties van nieukomers Acolatse en Ganvoula kwam de ploeg van Peeters zelfs twee keer tot scoren.

Bij Westerlo is nagenoeg iedereen beschikbaar voor het duel tegen Lokeren. De enige afwezige in de wedstrijdselectie is de geblesseerde Oto’o. De uitblinkers van speeldag 1, Ganvoula en Acolatse, verschijnen wellicht opnieuw aan de aftrap.

Meer nieuws