Datum: 28/07/2019 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Lotto Park
Kan Oostende het intredefeest van 'The Prince' verbrodden? Twee elftallen die nog niet op punt staan, vooral bij Anderlecht veel vragen

Anderlecht-KV Oostende om 14u30

Kan Oostende het intredefeest van 'The Prince' verbrodden? Twee elftallen die nog niet op punt staan, vooral bij Anderlecht veel vragen
Foto: © photonews

In het Astridpark is er voor de paars-witte fans maar één zaak van tel vandaag: het competitiedebuut van Vincent Kompany. Na 13 jaar staat 'The Prince' terug op hun veld. Maar kan Oostende stokken in de wielen steken?

Het is een greep in het duister als we de ploegopstelling van Anderlecht willen raden. Vooral op de flanken en op de verdedigende mid is het bijna onmogelijk te zeggen wie waar gaat spelen. En zijn Nasri en Sandler klaar om te beginnen? 

Speelt Gerkens als valse negen met Vlap en Verschaeren achter hem? Krijgt het 17-jarige talent Doku een basisplaats? Of mag Lutonda na een goeie voorbereiding rekenen op een kans? U ziet, er zijn wel heel veel vragen die deze namiddag een antwoord moeten krijgen.

Vaste waarden op de bank

Bij Oostende is het niet anders. Nicolas Lombaerts moet alvast wijken voor de Senegalese nieuwkomer Yaya Sané. Voor Canesin is er ook geen plaatsje weggelegd in de basis, want KVO wil hem graag nog verkopen. Vargas lijkt dan weer wel te starten. Voor Neto is het allemaal nog wat te vroeg.

Anderlecht is torenhoog favoriet. Denkt u dat Oostende een kans maakt? Ga dan gauw hier even kijken, want dat kan u heel wat opleveren bij BETFirst!

Meer nieuws