Datum: 12/09/2021 13:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Anderlecht op zoek naar eerherstel, KV Mechelen op zoek naar beloning voor goed spel

Volg Anderlecht-KV Mechelen hier vanaf 13u30

Anderlecht op zoek naar eerherstel, KV Mechelen op zoek naar beloning voor goed spel

Anderlecht heeft een paar stevige uppercuts moeten verteren tijdens de interlandbreak. Ten eerste de Europese uitschakeling en ten tweede het last minute verlies in Genk. Kunnen ze dat rechtzetten tegen KV Mechelen?

Er werden al eens vragen gesteld bij de tactiek van Vincent Kompany. Er werd op Neerpede ook serieus gebabbeld. De jonge coach kwam vrijdag met heel veel vertrouwen op zijn persconferentie uitleg geven, maar ook hij ontsnapt niet aan de grootste wetmatigheid van het voetbal: er moeten resultaten komen. 

Tegen KV Mechelen zou een driepunter dus heel welkom zijn. Met Zirkzee en Kouamé heeft hij nu twee volwaardige centrumspitsen. De vraag is wie hij er achter zal zetten. Verschaeren en El Hadj wisselden elkaar af de voorbije weken. Refaelov speelt daar immers ook. Voor de rest hoeven er weinig veranderingen verwacht worden.

Ook bij KV Mechelen weinig problemen in de selectie. Wouter Vrancken neemt zelfs Joachim Van Damme mee, die de afgelopen weken disciplinair geschorst was omdat hij het liet hangen op training. De middenvelder zit weer bij de selectie. Gaat hij direct zijn plaats terugkrijgen?

KV Mechelen speelt goed voetbal, maar heeft zich nog niet ten volle beloond daarvoor. Met 7 punten hangen ze meer onderaan en daar willen ze weg. 

Anderlecht is torenhoog favoriet. Dus een gokje op KV Mechelen bij betFIRST zou u al 5,75 keer uw inzet kunnen opleveren...

Meer nieuws